31 Mart 2017

Nisan Ayı Burç Yorumları



Koç veya Yükselen Koç Burcu

Geçtiğimiz ayı biraz içe kapalı bir enerjiyle tamamlayan Koç’lar Nisan ayının özellikle ikinci yarısında enerjiniz daha yüksek olabilir. Yönetici gezegeniniz Mars’ın ikizler burcuna geçmesiyle ayın 21’inden itibaren yakın çevrenizle ilgili konular daha hareketli olacak. Yakın çevre seyahatleri planlayabilirsiniz.

İş/Kariyer/Para

Merkür 10 Nisan 3 Mayıs tarihleri arasında finansal konularla ilgili alanınızda geri harekette olacak. Bu dönemde maddi anlamda eski konuların gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Kaçırdığınız fırsatlar ya da daha evvel düşünüp hayata geçiremediğiniz fikirler üzerinde yeniden düşünme imkânı bulabilirsiniz. Bu dönemi yeni adımlar atmak yerine daha çok bir hazırlık dönemi gibi değerlendirmek daha yerinde olacaktır. Çünkü Retro zamanlarında başladığımız işler genellikle pek kolay ilerlemez.

Aşk Hayatı

Venüs’ün burcunuzda başlayan geri hareketi 15 Nisan’a kadar devam edecek. Bu tarihe kadar aşk hayatınızdaki çalkantılı durumlar devam edebilir. Ayrıca 11 Nisan’da ilişki evinizde gerçekleşecek olan dolunay aşk hayatınızla ilgili bazı konuları ortaya çıkarabilir. Bu alanda yeni haberle ve gelişmeler yaşatabilir.

Boğa veya Yükselen Boğa Burcu

Geçtiğimiz ay sizin için biraz uğraştırıcı geçmiş olabilir. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün hala Koç burcunda geri harekette olması işlerinizi hem biraz zorlaştırıyor hem de ağırlaştırıyor olabilir. Ayın ikinci yarısından sonra bu durum biraz toparlanıyor. Güneş 20 Nisan’da burcunuza geçecek ve hayatınızla ilgili yeni adımlar atmak isteyebileceğiniz bir döneme gireceksiniz. Ve ay sonunda gerçekleşecek olan yeni ayla beraber yeni adımlar atmak isteyeceksiniz. Ancak detaylar üzerinde iyi düşünmelisiniz.

İş/Kariyer/Para

Ayın 21’inden itibaren para evinizde ilerlemeye başlayacak olan Mars bu anlamda daha hareketli ve aynı zamanda cesur kararlar alabileceğinize işaret ediyor. Geliriniz artırmak ve geleceğinizi güvenceye almak ihtiyacınız biraz daha fazla olabilir. 11 Nisan’da iş yaşantınızla ilgili alanda gerçekleşecek olan dolunay öncesi ve sonrasındaki günlerde hareketli günler yaşanacağına işaret ediyor. Fazladan çalışmanız ve fedakârlık etmeniz gerekebilir.

Aşk Hayatı

Aşk hayatınız 10 Nisan 3 Mayıs arasındaki Merkür’ün geri hareketinden oldukça etkileneceğe benziyor. Bu dönem biraz ağırlaştırıcı ve zorlayıcı bir dönem. Yanlış anlaşma ve iletişim sorunlarına karşı dikkatli olmalısınız. Eski aşk ilişkileri gündeme gelebilir.

İkizler veya Yükselen İkizler Burcu

Nisan ayı sizin için oldukça sakin başlıyor. Kendi kendinize bazı şeyleri kuruntu yapıp dert etmeyin. Yok yere sıkıntı yapmayın. Bu ay işleri biraz ağırdan almak isteyeceksiniz. Ayın 21’in de Marsın burcunuza geçişiyle birlikte daha cesur kararlar almak sizin için daha kolay olacağa benziyor. Ancak biraz aceleci biraz telaşlı olabilirsiniz. Sakin olmaya özen gösterin. Yönetici gezegeniniz Merkür 10 Nisan 3 Mayıs tarihleri arasında geri harekette olacak. Aile içinde yapılan konuşmalarda daha dikkatli olmalısınız. Geçmişte düşünüp bir türlü hayata geçiremediğiniz taşınma, ev alım satım kiralama gibi konular yenden gündeme gelebilir.

İş/Kariyer/Para

İş yaşantınızda ve maddi konularda bazı belirsizlikler olabilir. Ayın son günlerine doğru daha kararlı olabilirsiniz. Ancak acele etmeyin.

Aşk Hayatı

Ayın 11’in de aşk hayatınızla ilgili alanda bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunayla birlikte yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Ya da aşk hayatınızla ilgili bazı kararlar almanız gerekebilir.

Yengeç veya Yükselen Yengeç Burcu

Geçtiğimiz ay ev aile ile ilgili konular daha da önem kazanan yengeçler 11 Nisan’daki dolunay sizi biraz daha kararlı davranmanız konusunda destekliyor. Ayın ilk günlerinde arkadaş çevreniz tarafından destekleneceksiniz. Ayın ikinci yarısı sizin kendiniz dinlemek belki daha fazla yalnız kalmak isteyebileceğiniz bir dönem olacak. Merkür’ün geri harekette olduğu 10 Nisan 3 Mayıs tarihleri arasında yakın çevrenize ve özellikle kardeşlerinize karşı daha anlayışlı olmanız gereken bir dönemde olacaksınız.

İş/Kariyer/Para

Mart ayı iş yaşantısı açısından yeni gelişmeler getirmiş olabilir. Nisan ayında ise parasal alanda yeni hedefler belirleme durumu söz konusu olacak. Eşinizin gelirinde artış söz konusu olabilir. Şayet ortak işler yapıyorsanız iş ortağınızın getirdiği bir proje size kazanç sağlayabilir.

Aşk Hayatı

Aşk hayatınızda arkadaşlarınız kaynaklı bazı sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Çevreden gelen çatlak seslere o kadar kulak asmayın. Kendi kararlarınızı almaya bakın. 26 Nisan’da Boğa burcunda gerçekleşecek olan yeni ay aşk hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabileceğinize işaret ediyor.

Aslan veya Yükselen Aslan Burcu

Aslan burçları bu aralar hayatlarının kontrolünü kaybetmiş gibi hissediyorlar. Alacağınız kararlar hep başkalarına bağlı gibi. Bir süre daha devam etse bile bunun için çaba sarf eden Aslan’lar sonunda kazanacaksınız. Ayın ikinci yarısında keyif alacağınız yeni ortamlara girme durumu söz konusu olabilir. Özellikle yükselen burcu aslan olanlar çocuk sahibi olma konusunu gözden geçirebilir. Öğrencilik hayatı olan Aslan’lar kendinize motivasyon kaynakları yaratmalısınız.

İş/Kariyer/Para

Bu ay enerjinizi yükseltip motive olmanın yollarını bulmanız gerekiyor. Kendinize yeni hayat hedefleri belirlemeli ve nasıl yaparım, işimi nasıl geliştiririm konusuna odaklanmalısınız. Özellikle ayın 26’sında kariyer evinizde gerçekleşecek olan yeni ay bu konuda size destek vereceğe benziyor.

Aşk Hayatı

Bazı Aslan’lar için aşk hayatı son derece sönük ve mücadele dolu. Bir o kadar da uğraştırıcı geçiyor. Bu durum bir süre daha devam edebilir. Ayın 6’sında geri harekete geçecek olan Satürn bazı konulara göz atma gereğini yeniden hatırlatıyor. Aşk hayatınızla ilgili problemleri tespit edip düzeltme yoluna gitmeniz konusunda sizi adeta uyarıyor. Aşk hayatıyla ilgili bazı mesuliyetler almanız gerekebilir.

Başak veya Yükselen Başak Burcu

Başakların bu aralar yalnız başına karar almaları biraz zor genellikle başkalarına tabi görünüyorsunuz. Yönetici gezegeniniz 10 Nisan 3 Mayıs tarihleri arasında geri harekette olacak. Hayatınızda engelleme, gecikme ve zorluklar söz konusu olabilir. Retro zamanlarında yeni adımlar atmak, yeni başlangıçlar yapmak pek doğru kabul edilmez. Onun yerine gözleme yönelik davranmak ve beklemek daha uygun olacaktır. Yanlış anlaşmalara açık bir dönem olduğu için anlayışlı davranmanızda yarar var. Eski konular gündeme gelebilir.

İş/Kariyer/Para

Bu aralar finansal konular sizin için oldukça önemli. Ve gündeminizi bir o kadar meşgul ediyor. Venüs kredi borç alacak konularıyla ilgili alanınızda 15 Nisana kadar geri hareketinde olacak. 15 Nisan sonrasında maddi anlamda gelişmeler elde etmek sizin için daha kolay olacak.

Aşk Hayatı



Aşk hayatında zorlu etkiler alan burçlardansınız. Satürn’ün geri harekette olacağı yaz ayları bu anlamda eski konuların, eski aşkların yeniden konuşulup gündeme gelebileceğine işaret ediyor. Hatta bazıları aile gündemine taşınabilir.

Terazi veya Yükselen Terazi Burcu

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün geri harekette olması sizi biraz zorlayıp işlerinizi yavaşlatıyor olabilir. Özellikle ikili ilişkilerle ilgili 11 Nisan’da burcunuzda gerçekleşen dolunay bazı konuları aydınlatabilir. Duygusal anlamda biraz dalgalı bir ruh halinde hissedebilirsiniz. Aile içerisinde oluşabilecek gerginliklere karşı dikkatli olmalısınız.

İş/Kariyer/Para

Finansal anlamda uğraştırıcı bir zaman diliminden geçiyorsunuz. Gelir gider dengeniz biraz karışmış gibi. Özellikle ev ile ilgili konulara fazladan para ayırıyor olmak sizi zorlayabilir. İş yerinizde bazı belirsizliklerin oluşabileceği bu dönemde eski hataları tekrarlamamak konusunda dikkatli olmalısınız.

Aşk Hayatı

İlişkiler konusu hayatınızda zaten oldukça önemli bir yer kaplıyor. Belki bu aralar sizi biraz daha fazla uğraştırabilir. Düşündürebilir. Ayın ikinci yarısından sonra bir nebze de olsa rahatlamış hissedeceksiniz. Ancak geçmiş kaynaklı bazı sorunlar veya geçmişte almadığınız bazı kesin kararlar yeniden sorun olarak karşınıza çıkabilir.

Akrep veya Yükselen Akrep Burcu

Geçtiğimiz ay sizi biraz fazla yormuş olabilir. Ayın ikinci yarısından sonra temponuz biraz yavaşlayıp enerjiniz yükselecek. Şayet sağlık sorunları yaşayan bir akrepseniz ayın son günlerine doğru biraz rahatlamış hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde daha sakin davranmanız gereken bir ay. Ayın 11 inde gerçekleşen dolunayın etkisiyle bazı konular aydınlığa kavuşabilir. Arkadan konuşmalar, iş çevirme gibi durumlar ortaya çıkabilir.

İş/Kariyer/Para

Bu ay maddi anlamda kaçırılmış fırsat ya da eski işlerden kazanç elde edebilirsiniz. Ortak işler, projelerden kazanç elde edebilirsiniz. Ancak aceleci davranmayın. Kararlarınızı biraz sakin almalısınız. Merkür’ün geri harekette olacağı 10 nisan 3 mayıs arası eski ortamlarınıza girebilir, eski arkadaşlarla görüşebilirsiniz.

Aşk Hayatı

Aşk hayatınızla ilgili özellikle ayın ikinci yarısı daha hareketli geçeceğe benziyor. Ayın 26’ sında gerçekleşecek olan yeni ay, yeni bir aşk ya da ilişkinin ciddi bir boyuta taşınma durumunu müjdeliyor olabilir.

Yay veya Yükselen Yay Burcu

Yayların bu ay gündelik koşuşturması biraz fazla. Sağlık konularına biraz daha özen göstermeniz gereken bir ay. Diyet, spor konularına özenmeli, ev kazalarına karşı temkinli olmalısınız. Satürn 6 Nisan da burcunuzda geri hareketine başlayacak. 2014 yılından beri olan konular, özellikle maddi konular ve ilişkilerle ilgili durumlar yeniden gündemde olabilir.

İş/Kariyer/Para

Maddi anlamda biraz zorlanıyor hissedebilirsiniz. Ayın 26’sında gerçekleşen yeni ay, çalışma hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar olabileceğine işaret ediyor. Merkür 10 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında kariyer alanınızda geri harekette olacak. Bu bazı aksaklık ve yanlış anlaşılmalara işaret edebileceği gibi eski iş fırsatlarının yeniden gündeme gelebileceğini de gösterebilir.

Aşk hayatı

Aşk evinizde geri hareketine başlayan Venüs, ayın ikinci yarısından itibaren normal hareketine dönüyor. Yanlış anlaşma, zorluklar vb. normale dönecek. Yalnız olanlar için ayın ilk yarısı yeni bir aşkı müjdeliyor olabilir. Mars’ın ikizler burcuna geçtiği 21 Nisan sonrası evlilik ve ilişkiler anlamında acele karar almamalısınız.

Oğlak veya Yükselen Oğlak Burcu

Yönetici gezegeniniz Satürn ayın altısında geri hareketine başlıyor. Yaz ayları boyunca geri harekette olacak. Gezegenlerin geri harekette olduğu dönemler bize geçmiş olayları yeniden yaşatabilir. Bu dönemlerde ilerlemek normalde olduğundan daha zordur. Bu dönemde geri planda durmak, harekete geçmekten ziyade beklemek size daha cazip gelebilir. 10 Nisan-3 Mayıs arası Merkür geri harekette olacak. Eğitim hayatı olan oğlaklar için biraz zorlayıcı geçebilir. Arkanızdan konuşulanlara kulak asmayın, kendi psikolojik ihtiyaçlarınıza ise biraz kulak verin.

İş/Kariyer/Para

Yurtdışı bağlantıları olan Oğlaklar için gecikmeler olabileceği gibi kaçırdığınız fırsatlar yeniden gündeme gelebilir. 11 Nisan da kariyer evinizde gerçekleşecek dolunay, beklediğiniz haberleri size getirebilir.

Aşk Hayatı

11 Nisan dolunayı, bir süredir sıkıntı yaşayan oğlakların bazı sorularına cevap bulmasına yardımcı olabilir. Ayın son günlerine doğru yeni bir aşk söz konusu olabilir.

Kova veya Yükselen Kova Burcu

Yönetici gezegeniniz 6 Nisan’dan itibaren geri hareketine başlıyor. Geri hareket dönemlerinde işler istediğimiz hızda ilerlemeyebilir. Bazı aksama ve gecikmeler söz konusu olabilir. Özellikle arkadaş çevreniz ve girdiğiniz ortamlarla ilgili bazı engelleme ve zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Gökyüzü geleceğe dönük planlarınızda alamadığınız, netleştiremediğiniz kararların önemini size tekrar hatırlatabilir. Merkür 10 Nisan-3 Mayıs arasında ev aile konularını temsil eden alanınızda geri harekette olacak. Bu dönemde aile içerisinde yanlış anlaşma ve iletişim problemlerine karşı daha dikkatli ve toleranslı olmanız gerek. Taşınma, tadilat gibi konular için 3 Mayıs sonrası daha uygun.

İş/Kariyer/Para

Bir süredir maddi konularla ilgili belirsizliklerin hâkim olduğu bir dönemi yaşıyorsunuz. Uzak yerlerle iş yapanlar, yayıncılık, medya, internet gibi alanlarda işleri olanlar için Nisan ayının ilk 15 gününde bazı gelişmeler olabilir. Bu dönemde iletişim oldukça önemli.

Aşk hayatı

21 Nisan da aşk hayatınızı temsil eden alanda ilerlemeye başlayacak olan Mars gezegeni bu alana hareket getiriyor. Bir birlikteliğin başlangıcı olabilir, kendinizi daha çekici bulabilirsiniz.

Balık veya Yükselen Balık Burcu

Geçtiğimiz ay kendi değerinizi, değer yargılarınızı sorguladığınız, biraz dışa kapalı geçirdiğiniz bir ay olmuş olabilir. Bu ay biraz daha sosyal ve iletişim odaklı geçecek. Özellikle 10 Nisan-3 Mayıs arası geri harekette olacak olan Merkür, yanlış anlaşmalara karşı dikkatli olmanız gerektiğini işaret ediyor. Ayın sonunda gerçekleşecek olan yeni ay, yakın çevreniz ve eğitim hayatınızla ilgili yeni haberler getirebilir.

İş/Kariyer/Para

Kariyer evinizde geri hareketine başlayacak olan Satürn bu anlamda sizi biraz yorabilir. Sorumlulukları, yapmanız gerekenleri, belki de eksik kalan şeyleri tamamlamanız gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor. İlerlemek kolay olmasa da pes etmeyin. Ayın 11 inde gerçekleşecek olan dolunay, finansal anlamda hayatınızı hareketlendireceğe benziyor. Ortak iş ve projeler kaynaklı gelirinizde artış olabilir.

Aşk Hayatı

Bu aralar aşk hayatınızda işler pek yolunda olmayabilir. Ayın ilk yarısı arkadaş çevrenizden biriyle bir yakınlaşma söz konusu olabilir. Evlilik hayatınızla ilgili düzenlemeler yapmanız gereken bir dönem.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder