17 Mart 2015

Güneş tutulmasının Burçlara göre etkileri

Yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç
20 Mart’ta Balık burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek. Tutulmanın etkilerini önümüzdeki birkaç ay boyunca hissedeceğiz. Bu tutulma Koç burçlarının önümüzdeki dönemde her zamankinden daha fazla çalışmasına sebep olacak. Hayatınızdaki kimseler için daha fazla fedakarlık yapmanız, onlara daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. İç dünyanız oldukça zenginleşeceğe benziyor. Maneviyata daha fazla eğilmek isteyebilir, yoga, meditasyon gibi konulara yönelebilirsiniz. Rüyalarınız sizi şaşırtacak derecede hareketlenebilir. Verdiği mesajları ihmal etmeyin. Eğitim, yayıncılık, hukuk, sözleşmeler, anlaşmalar gibi konularda güzel gelişmeler elde edebilirsiniz.

Boğa
20 Mart’ta Balık burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek. Tutulmanın etkilerini önümüzdeki birkaç ay boyunca hissedeceğiz. Bu tutulma Bu tutulma sizi en çok arkadaş grupları, yaşam tarzınız, gelecek planlarınız ile ilgili konularda etkileyecek. Yeni başlangıçlar yapmak, planlarınızı yenilemek isteyebilirsiniz. Bu dönemde aşk hayatınız hareketlenebilir. Çocuklarınız onların gelecek planları, sizin gelecek planlamalarınız ile ilgili finansal olarak destek göreceksiniz. Eğitim, yayıncılık, hukuksal konularda zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

İkizler
20 Mart’ta Balık burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek. Tutulmanın etkilerini önümüzdeki birkaç ay boyunca hissedeceğiz. Bu tutulma sizi en çok ev, aile ve kariyer alanında etkileyecek. Önümüzdeki dönemde eviniz ve işiniz arasındaki dengeyi kurma konusunda bir takım konular gündeme gelebilir. Sık sık fikir değiştirebilir, zaman zaman kopuşlar, bırakmalar yaşayabilirsiniz. Kariyer alanınızdaki sizden yaşça büyük erkek figürlerinden destek görebilirsiniz.  

Yengeç
20 Mart’ta Balık burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek. Tutulmanın etkilerini önümüzdeki birkaç ay boyunca hissedeceğiz. Bu tutulma sizi en çok hayat görüşünüz, eğitim hayatı, yazışmalar, sözleşmeler, hukuksal konular, yurtdışı ve bağlantılı işler ile ilgili etkiliyor.  Bu konularda sık sık fikir değiştirmeler zihinsel karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Ancak dengeyi kurar yeni başlangıçlar yaparsanız uzun vadede güzel kazanımlar elde edebilirsiniz. İlişkinizle ilgili bazı kararlar vermeniz gerekebilir.

Aslan
20 Mart’ta Balık burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek. Tutulmanın etkilerini önümüzdeki birkaç ay boyunca hissedeceğiz. Bu tutulma sizi en çok finansal konular ile ilgili etkileyecek. Varsa müşterek gelirleriniz, kredi, borç, alacak gibi konularda gelişmeler yaşanabilir. Fazla aşırıya kaçmadan ufak tefek riskler alarak gelişmeleri istediğiniz şekle sokabilirsiniz. Üzerinde uğraş verdiğiniz, günlük hayatınızda sizi yoran zora sokan konular üzerinizde biraz gerilim yaratabilir.

Başak
20 Mart’ta Balık burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek. Tutulmanın etkilerini önümüzdeki birkaç ay boyunca hissedeceğiz. Bu tutulma sizi en çok evlilik, ortaklaşa yürüttüğünüz projeler ile ilgili konularda etkileyecek. Var olan bir ilişkiyi ciddi boyuta taşımak isteyebilirsiniz.  Evlilik kararı verebilirsiniz. Ailenizden özellikle erkek figürlerinden oldukça destek göreceksiniz. Ortak projelere başlamak isteyebilirsiniz. Bütün şartları dikkatlice inceleyip o şekilde kararınızı verin.

Terazi
20 Mart’ta Balık burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek. Tutulmanın etkilerini önümüzdeki birkaç ay boyunca hissedeceğiz. Bu tutulma sizi en çok günlük hayatınız ve zerinde çok çalıştığınız konular ile ilgili etkileyecek. Her zamankinden daha fazla çalışmanız gerekebilir. Bu da uzun vade de sinir sisteminizde gerginlik yaratabilir. Diyete, spora başlamak isteyebilirsiniz.  Sağlığınıza bu dönemde her zamankinden daha fazla özen göstermek isteyeceksiniz.

Akrep
20 Mart’ta Balık burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek. Tutulmanın etkilerini önümüzdeki birkaç ay boyunca hissedeceğiz. Bu tutulma sizi en çok sosyal çevreniz, çocuklarınız ve göz önünde olduğunuz konularla ilgili etkileyecek.  Olduğunuzdan daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Hobileriniz varsa bunlarla daha fazla ilgilenebilir ya da bu dönemde kendinize hobi edinebilirsiniz. Aşk hayatınız oldukça hareketlenebilir. Sizden yaşça daha büyük kişilerle ilgilenebilirsiniz.

Yay
20 Mart’ta Balık burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek. Tutulmanın etkilerini önümüzdeki birkaç ay boyunca hissedeceğiz. Bu tutulma sizi en çok ev, aile ile ilgili konularda etkileyecek. Bu konularla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni başlangıçlar yapmak, adımlar atmak isteyebilirsiniz.  Geleceğinizi etkileyecek kararlar alabilirsiniz. Evlilik fikri gündeme gelebilir. Ya da kendi evinizi kurmak isteyebilirsiniz. Maddi konulara ilgili bazı gerilimler yaşayabilirsiniz.

Oğlak
20 Mart’ta Balık burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek. Tutulmanın etkilerini önümüzdeki birkaç ay boyunca hissedeceğiz. Bu tutulma sizi en çok yakın çevreniz ile olan etkileşiminiz konusunda etkiliyor. Yazışmalar, görüşmeler, eğitimler fazlaca gündemde olabilir. Yakın çevre gezilerinize ağırlık verebilirsiniz. Ev, aile ile ilgili konularda bazı zorluklara göğüs germeniz gerekebilir.

Kova
20 Mart’ta Balık burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek. Tutulmanın etkilerini önümüzdeki birkaç ay boyunca hissedeceğiz. Bu tutulma sizi en çok finansal konularda etkileyecek. Gelir gider dengeniz ile ilgili hareketlilik yaşayabilirsiniz. Bu dönemde fazla harcama yapmamaya özen göstermeniz gerekir. Kendinizi geliştirmek bazı eğitimler almak isteyebilirsiniz.  Günlük hayatınız bu dönem biraz karışık olabilir.

Balık
20 Mart’ta Balık burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek. Tutulmanın etkilerini önümüzdeki birkaç ay boyunca hissedeceğiz. Bu tutulma sizi kişisel olarak oldukça etkileyecek. Kendinizle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Her türlü ikili ilişki hayatınız için oldukça önemli olacak. Evlilik, ortak yürüttüğünüz projelerle ilgili bazı kararlar verebilirsiniz. Kariyer gelirinizde artış yakalayacağınız bir dönem.