9 Mart 2017

Burç Değişim Tarihinde Doğanlar Sınırda Doğanlar

Burç değişim tarihinde doğanlar
Şayet tam burç geçiş tarihinde yani güneşin burç değiştirme zamanında doğduysanız farklı kaynaklara baktığınızda burcunuzu farklı bulabilirsiniz. Bir kaynak sizin Boğa olduğunuzu yazarken diğer bir kaynak ikizler olduğunuzu yazabilir. Çünkü Güneş her yıl aynı zamanda burç değiştirmez. Bir referans noktası yani bir tarih vermek zorunda olduğumuz için de siz kafa karışıklığı yaşarsınız. Astrolojide buna sınırda doğmak denir.
Sınırda doğanlar bazen de iki burcun özelliklerini de taşıyabilir. Yani bazı özellikleri bir Aslan’a benzerken bazı özelliklerini Başak’tan almış olabilir. İki burç arasında gidip gelebilir.
Doğduğunuz yılla göre Güneş’in burç değiştirme tarihini bilirseniz burcunuzu doğru bir şekilde öğrenebilirsiniz. Bu yüzden aşağıya bir tablo ekledim. O tablodan burcunuzu bulabilirsiniz.
Tablodan nasıl faydalanacaksınız?
İlk satırda gördüğünüz gibi 20 Ocak 1950 16:59 ile 19 Şubat 1959 07:17 arasında doğan kişiler Kova Burcu
İkinci satırda belirtilen 19 Şubat 1950 07:17 ile 21 Mart 1950 06:35 arasında doğanlar Balık Burcu olurlar.

Siz de kolaylıkla bu tablodan burcunuzu öğrenebilirsiniz. Şayet doğum tarihi bu tarihlerden önceyse yorum kısmına doğum tarihinizi gün, ay, yıl ve tam saat olarak bırakırsanız size geri dönüş yaparım. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder