27 Mart 2017

27 Mart-2 Nisan Haftalık Burç Yorumları



Koç veya Yükselen Koç Burcu 

Haftaya burcunuzda gerçekleşen yeni ayın etkileriyle başlıyoruz. Bu dolunay size yeni adımlar atmanın yeni başlangıçlar yapmanın gerekliliğini hatırlatıyor. Eskileri bırakmalı, yeniye yer açmalısınız. Hevesinizi, heyecanınızı kaybetmiş hissetseniz bile motive olmak için gayret etmelisiniz. Yeni fikirlere açık olun. Çalışan Koç burçları iş yaşantılarında gayret ile hırs arasındaki ince çizgiyi korumanız gerekiyor. Eski ilişkilerle ilgili bazı konular aklınızı kurcalayabilir. 

Boğa veya Yükselen Boğa Burcu 

Haftaya yeni ayın etkileriyle başlıyoruz. Bu yeni ay sizi psikolojik anlamda etkileyen bir yeni ay. Olaylara daha farklı bir pencereden bakarak yeni bir bakış açısı kazanmaya odaklanmalısınız. Bu dönemde sessiz kalarak geride durmayı tercih edebiliriniz. Ancak asıl yapmanız gereken atılım yapmak, harekete geçmek olabilir. İş yerinde ast üst çatışmalarına karşı daha dikkatli olmalısınız. Uzak yerlerle iş yapanlar, akrabaları ya da yakınları olanlar için hareketli bir dönem olabilir. Sağlık konusuna, spora ve diyete vakit ayırmak gerekebilir. Bu size kendinizi daha iyi hissettirebilir. Öğrenciler için temposu yüksek bir dönem. Aşk hayatıyla ilgili duyumlar alabilirsiniz. 

İkizler veya Yükselen İkizler Burcu 

Haftaya yeni ayın etkileriyle başlıyoruz. Yeni çevrelere girmeniz konusunda oldukça destekleyici bir yeni ay. Ancak geri planda duran sizin farkına varmadığınız bazı kimseler size engel teşkil edebilir. İşlerinizi zora sokabilir. Düğün, dernek, toplantılar bu dönem artabilir. Aşk hayatınızla ilgili zorlayıcı bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Değişmesi gereken şeyler var ancak bir düzenleme yapamıyor gibisiniz. Eski olanları gözden geçirip bir takım kararlar almak ve uygulamaya koymak işinize yarayabilir. Çevreye karşı ne aşırı özgüvenli ne de aşırı mesafeli davranmamaya çalışın. 

Yengeç veya Yükselen Yengeç Burcu 

Haftaya yeni ayın etkileriyle başlıyoruz. Bu yeni ay sizin için oldukça tazeleyici bir enerji getiriyor. Yeni başlangıçlar yapabilmek için gereken gücü kendinizde bulabilirsiniz. Ancak arkadaş çevreniz ya da yakınlarınızdan etki almamaya çalışın. Para konusu biraz kafanızı karıştırıyor olabilir. Kararlarınız başkalarına bağlı olmasın. Çalışan yengeçler kariyer alanında oldukça hareketli günler yaşayabilirler. Ev ile ilgili ya da ailevi konularda size sıkıntı veren durumları iyi gözden geçirin. Anlayışlı olup olayları doğru bir şekilde analiz etmeye bakın 

Aslan veya Yükselen Aslan Burcu 

Haftaya yeni ayın etkileriyle başlıyoruz. Bu yeni ay sizin yeni bakış açıları kazanmanız için oldukça destekleyici görünüyor. Daha cesur, atılgan ve kararlı olmalısınız. Uzak yerler, yabancı şirketler ya da medya ile ilgili konularda yeni girişimler için güzel bir zaman. Eğitim hayatı olan Aslan’lar için zorlayıcı ve uğraştırıcı bir dönem olabilir. Bu hafta iletişim problemlerine karşı daha dikkatli olmalısınız. Sağlık, beslenme, diyet konuları iyiden iyiye kafanızı karıştırıyor olabilir. Üzerine eğilmeye çalışın. Yoğun bir döneme giriyorsunuz. 

Başak veya Yükselen Başak Burcu 

Haftaya yeni ayın etkileriyle başlıyoruz. Bu yeni ay maddi konularla ilgili alanınızda gerçekleşiyor. Ödeme almak, vermek, kredi, vergi gibi konular gündeminizi meşgul edecek. Beklediğiniz paralarla ilgili gelişmeler olabilir. Eşinizin ya da varsa ortağınızın imkanlarında genişleme olabilir onların desteğini alabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde daha içinizden geldiği gibi hareket etmek size iyi gelebilir. Bu dönem biraz ipleri elinize almak isteyebilirsiniz. Özellikle haftanın ikinci yarısından sonra ev, aileyle ilgili konularda yeni adımlar söz konusu olabilir. 

Terazi veya Yükselen Terazi Burcu 

Haftaya yeni ayın etkileriyle başlıyoruz. Bu yeni ay sizin ilişkilerle ilgili alanınızda gerçekleşiyor. Bu dönemde yeni bir ilişki söz konusu olabileceği gibi var olan bir ilişkinin adı da konabilir. Ciddi bir boyuta taşınabilir. Eski ilişkiler, eski aşklar, eski ortaklıklar, eski konular yeniden konuşulabilir. Kararlarınızda maddi konular oldukça etkili olacağa benziyor. Ancak her şeyin mükemmel olmasını beklemeyin. Elinizdekiyle başlayabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında yakınlarınıza karşı mesafeli durmayın. Aileniz ve evlilik konusuyla ilgili ben-sen tartışmalarına girmek olayları daha fazla germekten başka bir şeye yaramaz. 

Akrep veya Yükselen Akrep Burcu 

Haftaya yeni ayın etkileriyle başlıyoruz. Bu yeni ay sizin gündelik hayatınızda biraz rutinin dışına çıkmanız gerektiğini hatırlatıyor. Yeni şeyle yapmak belki hayatınıza egzersizi katmak bile size çok iyi gelebilir. Bu dönemde sağlığınıza daha özen göstermelisiniz. Çalışan Akrepler iş yerlerinde oldukça yoğun olabilirler. Aşk ve evlilik konusu aklınıza oldukça takılıyor olabilir. Eskiyi bırakıp artık önünüze bakma zamanı. Haftanın ilerleyen günlerinde yakınlarınızla gerilimi yok yere tırmandırmayın. 

Yay veya Yükselen Yay Burcu 

Haftaya yeni ayın etkileriyle başlıyoruz. Bu yeni ay sizi en çok aşk hayatınızla ilgili alanda etkileyecek. Yeni başlangıçlar cesur adımlar atmak isteyebilirsiniz. Eski aşklar eski konular özellikle yükselen yaylar için söz konusu olabilir. Biraz daha göz önünde olmak isteyeceğiniz bir hafta olacak. Fark edilmek ihtiyacınız daha fazla. Yoğun geçebilir. İş yerinizde fazladan çalışmanız gerekebilir. Çocuklu yaylar için çocuklarla, onların işleriyle ilgilenmesi gereken bir hafta. Maddi konular bu aralar sizin için daha önemli. Bu hafta ne yapabilirim ya da ne yaparsam maddi anlamda bana faydası olur diye düşünmek için güzel bir hafta. 

Oğlak veya Yükselen Oğlak Burcu 

Haftaya yeni ayın etkileriyle başlıyoruz. Bu yeni ay ev, aile ile ilgili alanınızda gerçekleşiyor. Bu dönem yeni ev, alım, satım, kiralama, taşınma gibi değişiklikler için uygun bir hafta gibi görünüyor. Eski konular geçmişte düşünüp bir türlü hayata geçiremediğiniz konular yeniden söz konusu olabilir. Bekarsanız evlilikle ilgili konular konuşulabilir. Bu hafta riskli işlere başlamak yerine güvenli olanı tercih etmek isteyebilirsiniz. İş yaşantınızda diğerlerine galip gelme isteğiniz biraz fazla olabilir. Dış görünüşünüzde değişiklik yapmak iyi gelebilir. 

Kova veya Yükselen Kova Burcu 

Haftaya yeni ayın etkileriyle başlıyoruz. Bu yeni ay sizi en çok yakın çevrenizle ilgili alanınızda gerçekleşiyor. Kardeş, yakın arkadaş, akraba, çalışma arkadaşlarıyla daha yakın temasta olacaksın. Fikir alış verişi, birbirini destekleme, arka çıkma bu dönemde önemli. Eski arkadaşlar, eski arkadaşlıklar konuşulabilir. Çalışan Kovalar ya da öğrenci olanlar eğitim, seminer, mail alış verişi, raporlama gibi konular sizi biraz yorabilir. Konuşmalarınızda daha gözü kara ve cesur olabilirsiniz. Bu aralar yapacaklarınız, alacağınız kararlar biraz ailenize bağlı olacak gibi. Bazı şeyleri kurup iç dünyanızda abartıp yok yere canınızı sıkmayın. Her şey yoluna girecek. 

Balık veya Yükselen Balık Burcu 

Haftaya yeni ayın etkileriyle başlıyoruz. Bu yeni ay maddi konularla ilgili alanınızda gerçekleşiyor. Bu dönemde gelirinizi artırmak için yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Değişik bir bakış açısıyla bakmak ya da başkalarında alacağınız destekler size yeni pencereler açacak. Beklediğiniz paralar varsa alma durumunuz olabilir. Atacağınız adımlar alacağınız kararlar yakınlarınızdan alacağınız desteklerle gerçekleşeceğe benziyor. Bu yüzden onları ikna etmeniz oldukça önemli. Ancak tüm kararları da başkalarına bırakmayın. Fikir alın ama elinizden geleni yapın. Aşk hayatınızla ilgili eski konuları artık geride bırakıp yolunuz bakın. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder