1 Mart 2017

Mart Ayı Burç Yorumları

Koç ve Yükselen Koç Burcu
Mart ayına 26 Şubat’ta Balık burcunda gerçekleşen güneş tutulmasının etkisiyle başlıyoruz. Tutulmaların etkileri uzun sürelidir. Sadece olduğu zamanı değil önceki ve sonraki dönemleri etkiler. 
Bu tutulma sizi daha çok psikolojik anlamda etkileyecek. Bu dönemde duygularınızla, iç dünyanızla biraz daha fazla irtibatta olmak size daha iyi hissettirebilir. Hayata dair duyduğunu endişeleriniz varsa bunlarla ilgili biraz rahatlamak, fazla kafaya takmamak, belki biraz akışına bırakmanız gerektiği hakkında bir uyarı niteliğinde.  
Birlikteliğiniz ile ilgili yaşadığınız problemler devam ediyor olabilir. Ya da yaşadığınız eski sorunlar tekrarlayabilir. Dengeyi bulmak olanları anlamakta zorluk çekiyorsanız hem kendinize hem de ona biraz zaman tanımak, kararları aceleye getirmek yerine zamana yaymak daha yerinde olabilir. 
Bu ay gizli kalmış ya da sizin daha evvel duymadığınız bazı şeyler su yüzüne çıkabilir. Bir takım duyumlar alabilirsiniz. 
Şayet ortaklaşa iş yaptığınız kimseler varsa ayın ilk günlerinde ani gelişmeler söz konusu olabilir. 
4 Mart- 15 Nisan arasında Venüs burcunuzda geri harekette olacak. Beraberliğiniz ile ilgili sorunları belki biraz daha fazla hissedebilirsiniz. Sakin kalmak, aceleye değil sükûnete yönelmek sana daha iyi gelecek.
Bu tarihler arasında eski bir beraberliğin ya da konuşulmuş ancak hayat geçirilememiş projelerin yeniden gündeme gelme durumu da söz konusu olabilir. 
10 Martta yönetici gezegeniniz haritanızda maddi konuları yöneten alana geçiş yapacak. 21 Nisana kadar olan bu dönemde özellikle yükselen Koç burçları bu finansal anlamda daha mücadeleci olacak. Maddi anlamda biraz daha kaygılı hissedebilirsiniz. Riskli hareketler yapmak yerine daha çok elindekini koruma odaklı davranmanız daha yerinde olacak.
Ayın son günlerine doğru yaklaştıkça tekrar etkileşime başlayacak olan Jüpiter Pluto karesi ilişkiniz, ev, öğrencilik hayatınız, ortak projeleriniz ile ilgili üzerinizde baskı hissedebilirsiniz.  Ne alıyorum ne veriyorum ne uğruna nelerden vazgeçiyorum ya da vazgeçmem gerekiyor konusunu bir kere düşünmeniz gerektiğini hatırlatacak. 
Çok mutlu ve huzurlu bir ay geçirmenizi dilerim.

Boğa ve Yükselen Boğa Burcu
Mart ayına 26 Şubat’ta Balık burcunda gerçekleşen güneş tutulmasının etkisiyle başlıyoruz. Tutulmaların etkileri uzun sürelidir. Sadece olduğu zamanı değil önceki ve sonraki dönemleri etkiler. 
Bu tutulma sizi yeni arkadaş çevrelerine ve ortamlara girebileceğinize işaret eder. Bu dönemde çevreniz her zamankinden daha kalabalık olabilir. Çok istemeseniz bile kalabalık ortamlara girmek zorunda kalabilirsiniz. Bu dönemde işinizden elde ettiğiniz geliriniz kaynaklı bazı değişiklikler söz konusu olabilir. Ancak beklentilerinizin karşılığını alamamak sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir. 
Çevrenizle ilgili kafa karışıklıkları söz konusu olabilir. Duyumlar alabilirsiniz. Aklınız bulanabilir. Destek beklediğiniz kişiler ya da işler olabilir. Bunlarla ilgili belirsiz durumlar sizi yorabilir. Bu dönem cevap almak düşündüğünüzden uzun sürebilir. 
Gelecekte neler yapmak istediğiniz konusunu biraz üzerinden geçmeniz kendinize yeni hayat hedefleri belirlemeniz gerekebilir. Ancak bunu çok takıntı yapmadan. Fazla zorlamadan. 
4 Mart- 15 Nisan arasında yönetici gezegeniniz Venüs geri harekette olacak. Bu durum sizin içsel yani psikolojik anlamda daha hassas bir dönemden geçeceğinize işaret eder. Bu dönemde özellikle Mart ayı içerisinde yalnız kalmak, düşünmek, kendinize vakit ayırmanın size daha iyi geldiğini hissedebilirsiniz. Bu sizi hayata karşı daha motive olmuş bir duruma getirebilir. Özellikle yükselen Boğalar için platonik bir aşk ya da çevreyle paylaşmak istemeyeceğiniz bir aşk söz konusu olabilir. 
10 Martta Mars burcunuzda hareket etmeye başlayacak. Oldukça hassas olan güven duygunuz biraz sınanabilir.  Biraz güvensiz hissedebilir kendinizi, hayatınızı ve sevdiklerinizi biraz daha güvenceye almak isteyebilirsiniz. Normalde oldukça sabırlı olan siz boğa burçları 21 Nisan’a kadar olan bu dönemde biraz sabırsız ve endişeli olabilirsiniz. Her duygu gibi kıskançlık duygusunu abartmanın da zarar verebileceğini akılda tutmalısınız. Kendinize ve insanlara güvenmeyi öğrenmelisiniz. 
Ayın son günlerine yaklaştıkça tekrar aktifleşecek olan Jüpiter Pluto karesi iş yerinizde bazı gerilimli durumlar olabileceğine işaret ediyor. İşlerinizi ve varsa size bağlı çalışanları ihmal etmeyin. Bu dönemde fedakârlık konusunu da gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Tekrar eden sorunların neye işaret ettiğini hayatınızda neleri değiştirmeniz gerektiğini düşünmelisiniz.  
Almayı düşündüğünüz bazı eğitimler, yurt dışı ile ilgili konular, seyahatler, resmi makamlarla olan işler, yayıncılık ve internetle ilgili konular yeniden gündeme gelebilir. Bunlar sizi fazlaca meşgul edebilir. Bu işlere dalarak günlük işlerinizi ve sorumluluklarınızı ihmal etmeyin. 
Bu dönemde sağlığınızla daha yakından ilgilenmeniz ve beslenmenize dikkat etmeniz gerektiğine işaret ediyor. 
Çok mutlu ve huzurlu bir ay geçirmenizi dilerim.

İkizler ve Yükselen İkizler Burcu
Mart ayına 26 Şubat’ta Balık burcunda gerçekleşen güneş tutulmasının etkisiyle başlıyoruz. Tutulmaların etkileri uzun sürelidir. Sadece olduğu zamanı değil önceki ve sonraki dönemleri etkiler. 
Çalışan İkizler ve yükselen ikizler burçları iş yaşantınızla ilgili olarak bir beklenti içerisindeyseniz bu dönemde bazı gelişme ve yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Örneğin terfi ya da bölüm değişiklikleri olabilir. Ancak işlerin çerçevesini doğru bir şekilde belirlemelisiniz. Böylelikle ilerleyen dönemlerde yaşayacağınız belirsizlikler hayal kırıklığının önüne geçebilirsiniz. Şayet iş arıyorsanız ve çeşitli yerlere başvurularda bulunduysanız cevap alabilirsiniz. 
Bu dönem ayrıca eve ve ailenize biraz akit ayırmanız gerektiğini de hatırlatıyor. Öğrenci olan ikizler burçları içinde okul hayatlarında bir takım hızlı gelişmeler olabilir. 
Eski alışkanlıklardan kurtulmak için güzel bir dönem. Kendinize yeni bir sayfa açmayı düşünebilirsiniz. Toplumda kendinize yeni bir yer edinmek, saygınlık kazanmak için çaba harcayabilirsiniz.
4 Mart- 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak. Bu dönemde eski arkadaşlar, eskiden girdiğin ortamlar senin için daha cazip görünebilir. Çevreden yardım alabileceğiniz bir dönem. Arkadaş çevrenizden biriyle bir birliktelik söz konusu olabilir. Ya da bu konuyu yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. 
10 Martta Mars Boğa burcu geçişiyle birlikte psikolojik anlamda biraz hareketli bir sürece gireceksiniz. Yaşadıklarınızı çevreyle paylaşmak yerine gizli tutmak isteyebilirsiniz.  Olaylarla baş etme cesaretinizi daha düşük hissetmeniz mümkün. Kendinize olan güveninizi tazelemeli biraz da iç sesinizi dinlemelisiniz. Kendi başınıza çözemeyeceğiniz işler olduğunda çekinmeden yakınlarınızdan destek almalısınız.   Zaten Mart ayında çevrenizde size yardım etmek isteyenler olacak. 
Ticaretle uğraşan İkizler burçları ayın 13’ünden itibaren geleceğe dönük yeni işler, fikirler geliştirebilir. Bir takım gruplar içerisine dâhil olabilir. 
Ayın son günlerine yaklaştıkça yeniden aktifleşecek olan Jüpiter Pluto etkileşimi aşk hayatınız ile ilgili yapmanız gereken değişiklikler olduğunu hatırlatıyor. Çocuk sahibi olan ya da olmak isteyen ikizler ya özellikle yükselen ikizler burçları bu dönemde konuyu yeniden düşünmek isteyebilirler.  
Çok mutlu ve huzurlu bir ay geçirmenizi dilerim.

Yengeç ve Yükselen Yengeç Burcu
Mart ayına 26 Şubat’ta Balık burcunda gerçekleşen güneş tutulmasının etkisiyle başlıyoruz. Tutulmaların etkileri uzun sürelidir. Sadece olduğu zamanı değil önceki ve sonraki dönemleri etkiler.
Hayatın anlamını daha fazla sorgulamak istediğiniz bir dönem olacak. Kendinize yeni hayat hedefleri belirlemeniz gerektiğini hatırlatıyor olabilir. 
Şayet resmi makamlarla işleriniz varsa bu dönemde net bir yol çizmek plan yapmak o kadar kolay olmayabilir. Evraklarınızı eksiksiz hazırlamalısınız. Aksi halde işler gecikebilir. 
Yurt dışı bağlantılı işleri olanlar için bu dönem başlangıçlar yaptırabilir. Yeni kararlar alabilir. Ancak biraz fazladan fedakârlık yapmanız gerekebilir. Belik fazladan çalışmanız 
Bu dönemde yeni seyahat planları yapabilirsiniz. Bu tutulmada eğitim hayatı olan özellikle yükselen yengeç burçları için daha da önem kazanıyor. Okula dönmek isteyen yengeçler varsa bu dönem düşünebilir. Ancak artısını eksisini çok iyi düşünmeli. Şayet bir katkısı olacağını düşünmüyorsa bunu bilerek yola çıkmalısınız.
Ayın ilk günleri evle işleri dengelemeniz gerekebilir. Belki taşınma ya da başka bir değişiklik düşünüyorsanız ani değişiklikler olabilir. 
4 Mart- 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak. Bu dönemde hayatınız oldukça hareketli olabilir. Özellikle çalışan yengeçler için eski konular yeniden devreye girebilir. Bunlar eski fırsatlarda olabilir. Kadınlar bu dönemde hayatınızda daha etkili olabilir. Bir aşk ilişkisine merhaba diyebilir, eski sevgilinize dönebilir ya da beraberliğinizi insanlarla paylaşabilirsiniz.  
10 Mart tan itibaren arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz önem kazanacak. Kalabalık çevrelere girebilirsiniz. 
Ayın son günlerinde aktifleşecek olan Jüpiter pluto açısı ev ile ilgili konularda ve ilişkinizde zorlanmalar olabileceğine işaret ediyor. Sizin için neyin daha önemli olduğuna karar vermelisiniz.
Çok mutlu ve huzurlu bir ay geçirmenizi dilerim.

Aslan ve Yükselen Aslan Burcu
Mart ayına 26 Şubat’ta Balık burcunda gerçekleşen güneş tutulmasının etkisiyle başlıyoruz. Tutulmaların etkileri uzun sürelidir. Sadece olduğu zamanı değil önceki ve sonraki dönemleri etkiler. 
Bu tutulma sizi finansal alanda yeni başlangıçlar anlamında oldukça etkiliyor. Bu dönemde ortaklaşa yaptığını işler varsa bu alanlarda gelir elde etmeniz söz konusu olabilir. Şayet evliyseniz eşinizin gelirinde genişleme mümkün olabilir. Kredi, borç, vergi gibi ödemeleriniz varsa buralarda bazı belirsizlikler söz konusu olabilir. Bu yüzden borç, kredi vs alacak olan özellikle yükselen aslanlar yanılgılara karşı dikkatli olmalı. Eksik evrak, yanlış anlaşmalara dikkat etmeli ve çok mecbur kalmadıkça bu konulara pek girmemeli.
Bu dönemde altıncı hissiniz daha kuvvetli olabilir. Manevi konular, dini konular daha fazla ilginizi çekebilir. Bu alanlarda bir şeyler yapmak hoşunuza gidebilir. Dua, namaz, meditasyon ya da bu tarz konularda ne ilginizi çekiyorsa. 
Eğitim hayatı olan aslanlar geçmişte yaşadıkları problemli ya da belki yüksek tempolu dönem tekrar edebilir. Özellikle Venüs’ün geri harekette olacağı 4 Mart-15 Nisan tarihleri arasında. 
Venüs geri hareketi sırasında belki mesafe olarak uzak birisiyle ya da öğrenciyseniz okuldan da olabilir bir birliktelik söz konusu olabilir. 
10 Martta Mars’ın Boğa burcuna geçmesiyle birlikte mücadele isteğiniz fazla ancak enerjiniz zayıf kalabilir. Bir şeyler elde etme, başarılı olma, kendinizi gösterme arzunuz yüksek olacak. Ancak yoğun temponuz buna çok fırsat vermeyebilir. Fazladan çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutmalısınız. Karşılaştığınız zorluk ve engellerin hedeflerinize giden yoldan geri çevirmesine izin vermeyin. Vazgeçmeyin. Kazanan siz olacaksınız. Bu süreç 21 Nisan’a kadar devam edecek. 
Ayın son günlerine doğru yaklaşırken yeniden aktif olacak Jüpiter Pluto etkileşimi sağlığınızı ve günlük işlerinizi ihmal etmemeniz gerektiği konusunu hatırlatıyor. Sporunuza ve en önemlisi kendinize vakit ayırmalısınız. 
Çok mutlu ve huzurlu bir ay geçirmenizi dilerim.

Başak ve Yükselen Başak Burcu
Mart ayına 26 Şubat’ta Balık burcunda gerçekleşen güneş tutulmasının etkisiyle başlıyoruz. Tutulmaların etkileri uzun sürelidir. Sadece olduğu zamanı değil önceki ve sonraki dönemleri etkiler. 
Bu tutulma ile birlikte ikili ilişkiler alanınız hareketlenmeye başlıyor. Bu dönem içerisinde yalnız başına bir şeyler yapmaktansa destek alacağınız biriyle beraber hareket etmek işleri kolaylaştırır. Ancak hayal kırıklıklarına da açık olan bir görünüm olduğu için açıkçası biraz dikkatli ve uyanık olmakta yarar var. 
Yine bu dönemde evlilik veya ilişkinizle ilgili kafa karışıklıkları yaşamanız mümkün. Aklınızdaki soru işaretlerine cevap arayacağınız ancak bulmanın o kadar kolay olmayabileceği bir dönem. Fedakârlık konusunu gözden geçirmelisiniz. Ne alıyorum ne veriyorum değiştirmem gereken davranışlar kararlar nelerdir. 
Bu dönemde evlilik kararı alabilir ya da beraberliğinizi ciddi bir boyuta taşımak da isteyebilirsiniz. 
4 Mart- 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak. Bu dönemde haritanızdaki finansal alanınız etkileniyor. Kredi, borç almayı düşünebilirsiniz. Maddi beklentiler içerisine girebilirsiniz. Ancak gezegenlerin geri harekette olduğu dönemler olaylarda gecikme ve aksilikler söz konusu olabilir. Bu sebeple biraz daha sabırlı olmalısınız. 
Mars ayın ikinci yarısından itibaren sizin uzak yerlerle olan işleriniz, öğrencilik hayatınız ve uzak akrabalarınızla ilgili alanda hareket etmeye başlayacak. Mars mücadeleyi de temsil ettiği için bu dönemde  bu konularda biraz daha fazla enerji harcamanız gerekebilir. 
Ayın son günlerinde yeniden harekete geçecek olan Jüpiter Pluto etkileşimi maddi anlamda sizi biraz zorlayabilir. Kişisel harcamalarınızı dikkatli ve bütçenizi aşmadan yapmalısınız.  
Çok mutlu ve huzurlu bir ay geçirmenizi dilerim. Çok mutlu ve huzurlu bir ay geçirmenizi dilerim.

Terazi ve Yükselen Terazi Burcu
Mart ayına 26 Şubat’ta Balık burcunda gerçekleşen güneş tutulmasının etkisiyle başlıyoruz. Tutulmaların etkileri uzun sürelidir. Sadece olduğu zamanı değil önceki ve sonraki dönemleri etkiler.
Bu tutulma sizin günlük olarak uğraştığınız işler, işyeriniz, varsa size bağlı çalışanlar ile ilgili alanda gerçekleşiyor. Bu dönemde yeni bir işe başlama ya da iş yerinde bazı değişiklikler söz konusu olabilir. Günlük işler ve sorumluluklarınızda artış olabilir. 
Bu dönemde sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz. Bir süredir çözemediğiniz ya da nedeni anlaşılamayan şikâyetleriniz varsa bunlar için alternatif tedavi yöntemleriyle şifa bulabilirsiniz. Bu dönemde ani bir kararla evcil bir hayvan sahiplenebilirsiniz. Olumsuz alışkanlıklardan kurtulmak için güzel ve etkili bir dönem olduğunu düşünüyorum. 
Venüs ün geri harekette olduğu 4 Mart – 15 Nisan arası evlilik ve ilişkilerle ilgili olumsuzlukları ya da yolunda gitmeyen durumları toparlamak için uygun bir dönem. Bu dönemde eski aşklar, ilişkiler yeniden gündeme gelebilir. Ayrıca bunu ortak işler anlamında da düşünebilirsiniz. Ancak Retro zamanları yeni kararlar içinde değil de hazırlıklar için daha uygundur. Ortak işlerle ilgili kararlarınızı alın ancak uygulamayı 15 Nisan sonrasına erteleyebilirsiniz. Resmi meselelerde halledilmemiş işleriniz varsa tekrar gündeme gelebilir. 
Marsın 10 Mart ta Boğa burcuna geçmesiyle beraber ödemeler, krediler, borç alacak konularında daha mücadeleci olacaksınız. Paraya daha çok ihtiyaç duyabilirsiniz. Ortak gelir giderleri pay etme konusunda uyum sorunu olabilir. Ayın son günlerinde aktif olacak olan Jüpiter – Plüton açısı ev aile yaşantınızla ilgili yeniden yapılandırmanız gereken şeyleri size hatırlatıyor.
Çok mutlu ve huzurlu bir ay geçirmenizi dilerim.

Akrep ve Yükselen Akrep Burcu
Mart ayına 26 Şubat’ta Balık burcunda gerçekleşen güneş tutulmasının etkisiyle başlıyoruz. Tutulmaların etkileri uzun sürelidir. Sadece olduğu zamanı değil önceki ve sonraki dönemleri etkiler.
Bu tutulma sizin aşk, çocuklar, eğlence hayatınızı temsil eden alanda gerçekleşiyor. Bu konularda tatminsiz ve biraz mutsuz bir ruh halinde olabilirsiniz. Size aşkta yeni başlangıçlar yaşatabilir. Özellikle yükselen akrepler bebek düşünebilir. Çocuklu akrepler onlarla daha fazla ilgilenebilirler. Bu dönem yeni bir hobi edinmek için oldukça iyidir. 
Daha romantik daha fedakâr, anlayışlı ancak kendinizi kaybedenmiş gibi hissetmeniz olası. Neden hep aynı şeyleri yaşıyorum, neden hep ben kaybediyorum diye sorgulayabilirsiniz. Ancak geleceğe odaklanmak belki yeni gruplar içerisine girmek sizi daha mutlu edecek ve hayattan daha fazla keyif alacaksınız. Biraz eğlenceye ve kendinize vakit ayırın. Bu dönemde hayatınıza sporu katmak da size iyi gelecektir. 
Venüs 4 Mart – 15 Nisan tarihleri arasında günlük işleriniz ve iş yaşantınız alanınızda geri harekette olacak. Bu dönemde işlerin yürümesi pek o kadar da hızlı ve rahat olmayabilir, gecikmeler yaşanabilir. İş yerinden biriyle bir aşk ilişkisi söz konusu olabilir. Enerjinizi yükseltmek için sevdiğiniz şeylere vakit ayırın. 
Mars 10 Mart ta evlilik, ilişkiler ve ortak projelerinizle ilgili alana geçiyor. Bu konularda yoğun olabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Riskli ve hassas bir dönemdir, acele kararlar almayın. Şayet denge kurabilirseniz Nisan ayının sonlarına doğru daha rahat bir döneme gireceksiniz. Bu dönem sizin daha rekabetçi ve biraz da sahiplenici olacağınızı gösterir. Ayın son günleri ev hayatınızla ilgili hissettiğiniz rahatsızlıklar ve değiştirmek istediğiniz şeyleri değiştirmek için üzerinizde daha fazla baskı hissedebilirsiniz.
Çok mutlu ve huzurlu bir ay geçirmenizi dilerim.

Yay ve Yükselen Yay Burcu
Mart ayına 26 Şubat’ta Balık burcunda gerçekleşen güneş tutulmasının etkisiyle başlıyoruz. Tutulmaların etkileri uzun sürelidir. Sadece olduğu zamanı değil önceki ve sonraki dönemleri etkiler.
Bu tutulma sizi en çok ev, aile, taşınma ile ilgili konularda etkileyecek. Biraz kafa karıştırıcı bir tutulma. Karar almak, net olmak, ne yapacağını tam olarak belirlemek o kadar da kolay olmayabilir. Şayet anlaşma, sözleşme yapacaksanız daha da dikkatli olmalısınız. Yanlış, eksik bilgi olmamasına dikkat etmelisiniz.
Bu dönem açıkçası hayalleri bırakıp biraz ayağı yere basan projeler, işler yapmanız ya da kararlar almanız gerektiğine işaret ediyor. Ayakları yere basan hedefler belirlemeli ve o yönde ilerlemelisiniz. Kendinizi hapsetmek, geri planda ya da içe kapalı olmak yerine göz önünde kalmalısınız. 
Venüs 4 Mart – 15 Nisan tarihleri arasında geri harekette olacak. Bu dönem, aşk ilişkileri açısından önemlidir. Tekrarlayan sorunlar ya da eski bir aşk ilişkisinin yeniden gündeme gelmesine işaret ediyor olabilir.
Çocuklarla ilgili eski konular yeniden gündeme gelebilir. Rahatlamak, keyif yapmak, tatil ya da hobilere vakit ayırmak bu dönemde size iyi gelebilir. Ama bu rahatlığı abartıp diğer işlerinizi de ihmal etmeyin. 
Ayın 10 undan itibaren yoğun ve mücadeleci bir gündeminiz olacak. İş yerinizde ve günlük hayatta hareketli olmanız gerekecek ama enerjiniz biraz düşük olabilir. 
Sağlığınıza daha özen göstermeniz, diyetinizi ihmal etmemeniz gereken bir dönem. Ayın son günlerinde etkinleşen Jüpiter – Pluto açısı parayla ilgili konularda düzenlemeler yapmak gerektiğini hatırlatacak.
Çok mutlu ve huzurlu bir ay geçirmenizi dilerim.

Oğlak ve Yükselen Oğlak Burcu
Mart ayına 26 Şubat’ta Balık burcunda gerçekleşen güneş tutulmasının etkisiyle başlıyoruz. Tutulmaların etkileri uzun sürelidir. Sadece olduğu zamanı değil önceki ve sonraki dönemleri etkiler.
Bu tutulma sizin yakın çevre ve kardeşlerinizi temsil eden alanda gerçekleşiyor. Kırgınlık, dargınlık gibi meseleler anlaşmazlıklar konusunda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Onlarla ilgili yanılgılar yaşamanız söz konusu olabilir. Hayal kırıklıkları hissedebilirsiniz. Bu dönem kendinize olan güveninizin yükseleceği bir döneme de işaret eder. Ancak bazı kafa karışıklıkları, belirsizlikler, olup biteni net anlayamama gibi durumlarda olabilir. 
Bu dönemde yapacağınız sözleşme anlaşma ve yazışmalarda daha dikkatli olmalısınız. Hatalara açık bir dönemdir. 
Venüs’ün geri harekette olduğu 4 Mart-15Nisan arasında ev, aile, mülk edinme, kiralama, taşınma gibi konularda eski fırsatlar gündeme gelebilir. Ancak gezegenlerin geri harekette oldukları zaman gecikmelere de işaret edebilir. Bu sebeple sabırlı olmakta fayda var. Bu dönemde evde vakit geçirmek size daha iyi gelebilir.
Mars Boğa burcu geçişiyle beraber ayın ikinci yarısından sonra aşk hayatınıza hareket geliyor. Aşk ve romantizm konuları çok önem kazanacak ancak maceraya da açık olacağınız bu dönemde sadece heyecan içeren ilişkilere yönelmek isteyebilirsiniz. Özellikle yükselen oğlaklar çocukların işleriyle daha fazla ilgilenebilir, bebek sahibi olmak isteyebilir ya da haberini alabilirler.
Ayın son günlerine yaklaştığımızda yeniden aktif olacak olan Jüpiter Plüton karesi hayatınızda değişiklik yapmanız ya da düzeltmeniz gereken işlerin varlığını hatırlatıyor.
Çok mutlu ve huzurlu bir ay geçirmenizi dilerim.

Kova ve yükselen Kova Burcu
Mart ayına 26 Şubat’ta Balık burcunda gerçekleşen güneş tutulmasının etkisiyle başlıyoruz. Tutulmaların etkileri uzun sürelidir. Sadece olduğu zamanı değil önceki ve sonraki dönemleri etkiler.
Bu tutulma haritanızda maddi konuları temsil eden alanda gerçekleşiyor. Belirsizlikler artık canınızı sıkıyor olabilir. Bu dönemde gelirinizi arttırmak, bütçenizi rahatlatmak adına yeni hedefler belirlemeli, yeni planlar yapmalısınız. Para beklentileriniz başkalarına bağlı olabilir. Geçmişte aldığınız bir destek, yardım olduysa da bu dönemde yeniden yardım almak isteyebilirsiniz. Kararlı olmanız gereken bir dönem olacak. Venüs ün geri harekette olduğu 4 Mart – 15 Nisan tarihleri arasında yakınlarınızla aranızda oluşabilecek gerginliklere karşı dikkatli olmanızı öneririm. Mars 10 Mart tan itibaren ev ve aile ile ilgili konuları temsil eden alanınızda ilerlemeye başlayacak. Bu dönemde ev değişikliği, taşınma veya ailevi konular ön planda olabilir. Mars mücadeleyi de temsil ettiği için uğraştırıcı bir dönem olabilir. Acele karar almamak gerekir.
Ayın son günlerine doğru geldiğimizde Jüpiter Plüton karesi yeniden aktif olacak. Psikolojik anlamda biraz zorlayıcı olabilir. Uzak yerlerle iş yapanlar, bağlantıları olanlar veya öğrencilik hayatı olanların biraz fazla çalışacağı bir dönem. İçsel anlamda kendinizi rahatlatmaya yönelik aktiviteler yapmanızı tavsiye ederim.
Çok mutlu ve huzurlu bir ay geçirmenizi dilerim.

Balık ve Yükselen Balık Burcu
Mart ayına 26 Şubat’ta burcunuzda gerçekleşen güneş tutulmasının etkisiyle başlıyoruz. Tutulmaların etkileri uzun sürelidir. Sadece olduğu zamanı değil önceki ve sonraki dönemleri etkiler.
Bu tutulma burcunuzda gerçekleştiği için sizin için oldukça önemli. Uzun zamandan beri hayatınızda yaşadığınız belirsizlik ve kararsızlıklar, çözülmeyen işleriniz olabilir. Bunları size bir kere daha hatırlatıyor. Bu tutulmanın biraz geri çeken, pes ettiren bir tarafı da var. Beklentilerinin boşa çıktığını düşünüp hayal kırıklığı hissedebilir. Artık sonuna geldiğini düşünen balıklar biraz daha sabretmeli.
Bu dönemde gelir gider dengeniz biraz hareketli. Özellikle yükselen balıklar için ayın ilk günleri kazançlı olabilir. Kendinize yeni hayat hedefleri belirlemeli ve planladığınız bu yolda ilerlemelisiniz.
Venüs ün geri harekette olacağı 4 Mart – 15 Nisan arasında finansal konularla ilgili alanınız hareketlenecek. Maddi anlamda özellikle geçmişten gelen beklentileriniz varsa, yeni haberler olabilir. Ancak işler biraz sürüncemede kalabilecek, uzayacak gibi görünüyor. 
Mars’ın Boğa burcuna geçişiyle birlikte, ayın ikinci yarısından itibaren, güven ihtiyacınız biraz artabilir. Özellikle yakın çevrenize karşı güveninizi sorgulayabilirsiniz. Bir yandan da destek almak ya da birlikte iş yapmak da isteyebilirsiniz. 
Ayın son günlerinde tekrar etkili olacak Jüpiter – Plüton etkileşimi gelecek planlarınızı, kendinizi nerede görmek istediğinizi sorgulamanıza sebep olacak gibi görünüyor.
Çok mutlu ve huzurlu bir ay geçirmenizi dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder