20 Mart 2016

23 Mart 2016 Ay tutulması

23 Mart günü bir Ay tutulması olacak. Tutulma Terazi burcunda gerçekleşeceği için tutulmanın ana başlığı ilişkiler. 

Evlilik, ortaklık, ailevi, siyasi ve uluslararası her türlü ilişkide orta yolu bulmak gerekecek. Hayatın herhangi bir alanında yürüttüğümüz bir ilişkide, bir türlü emin olmadığın ya da aklını karıştıran konular varsa bu tutulma sürecinde daha fazla etkileneceğini söyleyebilirim.

Bu aralar şu soruları kendine fazlaca sorabilirsin

İlişkim, dostluğum, ortaklığım ne kadar sağlam?
Hak ettiğim değeri alıyor muyum?
Gerektiği kadar değer veriyor muyum?
Neden hep aynı şekilde yara alıyorum?
Tamam mı devam mı?
Peki ben ne istiyorum?

Ay tutulmasının en etkili olacağı özellikle bu birkaç haftalık süre içerisinde dengeyi bulmak ve korumak her zamankinden daha zor olabilir. 

Hızlı karar değişiklikleri, kararsızlık muhtemel etkilerden. Bir şeye tam başlamak üzereyken iptaller veya tarih ertelemeler olabilir. Bu dönemde kendini arada kalmış hissedebilirsin. Ertelemek, pes etmek, vazgeçmek yerine cesur bir şekilde davranmalı ve atılımda bulunmalıyız. Gerekiyorsa değişmesi gerekenleri, zor görünenleri göze alarak değişimi kabul etmeliyiz. 

Ay tutulması dönemleri gerilimli etkiler de barındırdığı için yine de ani karar vermek yerine düşünerek karar vermek veya daha önceden yapılan planları hayata geçirmek daha yerinde olur.

Bu dönemde güzellik ve estetikle ilgili bazı şeyler yapmak istenebilir. Bu alanda bir işe başlayabilir, ortaklık yapabilir ya da kendinize bu tür bir uygulama yaptırmayı düşünebilirsiniz.

Bolca evlilik, ayrılık, ortaklık, ihanet haberleri duyabiliriz.

Eğitim, iletişim, medya, internet, hukuki konular ön plana çıkabilir.

Bu tutulmadan en çok burcu ve yükseleni Koç ve Terazi burcu olanlar ile onların da içerisinden özellikle Mart’ın ve Eylül’ün son on günü doğumlular, Aslan, Kova, Balık burçları etkilenebilir. Unutmamak gerekir ki herkesin haritası kendine özel ve eşsizdir. Astrolojik yorumlar sadece fikir vermek için genel etkileri anlatır. Şayet haritanızda iyi etkiler alıyorsanuz olumlu yönde, olumsuz etkiler alıyorsanız daha zorlayıcı yönde etkilenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder