14 Mart 2016

Burç Uyumu ve Hediye Seçimi

En çok merak edilen konulardan bir tanesidir burçların uyumu ve özel günlerde ne tür hediyeler alacağımız. Hangi burç nasıl bir sevgilidir? Hangi burç ne tür hediyelerden hoşlanır? Merak ediyorsanız buradan buyrunuz.


KOÇ BURCU KADINI / ERKEĞİ

Bir Koç burcuyla birlikteyseniz öncelikli onun plansız, aklına geldiğini aklına geldiği anda yapan doğasına hazırlıklı olmalısınız. Ayrıca her istediğinin yapılmasını istedikleri için hayır kelimesi onlarda pek etki yaratmayacaktır. İstediğini elde edene kadar devam edecektir. Ama elde ettikten sonra da ilgisini üzerinde tutmak bazen çok zor olabilir. Çünkü Koçlar için her şey çok hızlı olur. Onlara hediye seçerken cesur ve maceracı ruhlarını okşayacak şeyler düşünebilirsiniz. Mesela otomobil yarışları için bir bilet alabilirsiniz. Ya da güzel bir İsviçre çakısı. Kırmızı tonlarına düşkün oldukları için güzel kırmızı tonlarında bir çanta da hediye edebilirsiniz.


BOĞA BURCU KADINI / ERKEĞİ

Boğa burcu seçicidir. Öyle sırf ilişki yaşamış olmak için yaşamaz. İlişkide aradığı huzur ve güvenliği yakaladıktan sonra uzun süreli bir birlikteliğe merhaba der. Fikirlerindeki olanca değişmezliği ilişkisi içinde geçerli olacaktır. Çok sebatlıdır. Ama sahip olduğu şeylere karşı olan bağı ilişkisi içinde geçerli olduğundan kıskanç bir aşık olabilir. Yeme içmeye düşkünlüğü olduğu için doğum günü ya da yıl dönümünüzde onu lüks bir restorana götürüp hem midesine hem de gözüne hitap edebilirsiniz. Ya da onu ayaklarını uzatıp kendini dinleyebileceği güzel bir tatile götürebilirsiniz. Eğer kararsız kaldıysanız onun için güzel bir aksesuar, cüzdan ya da eşarp alabilirsiniz. Yeter ki kaliteli olsun.

İKİZLER BURCU KADINI / ERKEĞİ

Unutmamak gereken en önemli şey ikizlerin meraklı olduğu gerçeğidir. Sizinle ilgili her şeyi bilmek isteyeceklerdir. Karşı cinsin neşeli, sosyal ve hareketli olmasını bekleyecektir. Durağanlık ikizler burcuna hiç uymayan bir kelimedir. Dışarıda olmayı, gezmeyi, tozmayı severler. Sizinle sohbet etmekten çok hoşlanacaklardır. Ama onlar sizi dinlemektense kendileri konuşmaktan daha fazla keyif alacaklardır. Daha yeni tanışmış bile olsanız insanlar sizin çok uzun zamandır birbiriniz tanıdığını düşünebilir. Zaten meraklı yapısı sayesinde sizinle ilgili her şeyi çabucak öğrenmiş olacaktır. Eğer onlara bir hediye alacaksanız sürekli iletişimde kalmalarını sağlayacak elektronik bir cihaz ya da bir internet paketi alabilirsiniz. Yeni şeyler denemekten de çok keyif aldıkları için merak duygularını da tatmin edecek bir kurs ya da eğitim hediye edebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU KADINI / ERKEĞİ

Bu kadar hassas bir burç için duygular elbette ki çok önemlidir. Onlar sevgi ve şefkat ararlar. Geçici, duygu barındırmayan ilişkiler onlar için uygun değildir. Onlar güven duyabilecekleri bir ilişki arayışındadır. Tabi kendi kabuklarını kırmak ve sizin kollarınıza kendini bırakmak biraz zaman alabilir. Ona karşı sabırlı ve nazik olmalısınız. Ve pek tabi romantizm ararlar. O yüzden yengeç burcu sevgilinizle özel bir gün planlıyorsanız sıra dışı olmayan, hatta belki yöresel bir restoranda mum ışığında bir yemek yiyebilirsiniz. Ya da ne olursa olsun vazgeçemediği evi için rahat bir koltuk veya çocuklarla baş başa geçirebileceğiniz bir hafta sonu tatili yengeç burcunu çok memnun edecektir.

ASLAN BURCU KADINI / ERKEĞİ

İşiniz zor. Şaka bir yana o tüm organizasyonların parlayan yıldızı olduğu gibi etrafı her zaman kalabalık olacaktır. O kalabalıktan kendinizi sıyırıp gönlünü çaldıysanız uzun sureli bir birlikteliğe merhaba diyebilirsiniz. Sizi güldürecek, eğlendirecek kısacası keyiflendirecektir. Ancak sözünün geçmesinden hoşlanan Aslan kadını size fazla özgürlükçü, erkeği ise fazla maço gelebilir. Ee ne de olsa o bir Kral. Ama krallar cömerttirler aynı zamanda. Pahalı hediyeler almaktan ve vermekten de hoşlanırlar. Onlara alacağınız pahalı bir parfüm, ışıltılı bir çanta ya da kişiye özel tasarlanmış bir gömlek onlara kendini özel hissettirecek ve ilişkideki temel ihtiyacını karşılayacaktır.
.
BAŞAK BURCU KADINI / ERKEĞİ

Eğer bir başak burcuyla beraberseniz her şeyde olduğu gibi ilişkinizde de mantık arayacağını unutmamalısınız. Başak burçları çok açık sözlü insanlar oldukları için doğal olarak karşı tarafın da dürüst ve açık sözlü olmasını isteyecektir. Eğer bir başak burcuna hediye alacaksanız onların hayatını kolaylaştıracak şeyleri tercih edin. Kredi kartlarını aradığında rahatça bulacağı bir cüzdan, bir el alet takımı ya da tüm kozmetiklerini bir arada bulabileceği bir makyaj seti.

TERAZİ BURCU KADINI / ERKEĞİ

Bir terazi burcuyla birlikteyseniz bir kere kendinize çeki düzen vermelisiniz. Yoksa şansınız oldukça düşük. Çünkü teraziler için görsellik çok önemlidir. Neredeyse her zaman bakımlı olmalısınız. Ve tabi göze hitap ettikten sonra biraz da sohbet gerekir, değil mi? Evet teraziler entelektüeldir. Sizinle dünya barışıyla ilgili yapılabilecekleri konuşmaktan keyif alacaktır. Bundan sonra kendinizi terazinin uyum ve ahengine bırakabilirsiniz. Tabi ilişkide çok fazla sen bilirsin ve sen nasıl istersen kelimelerini duymak sizi yorabilir. Ama bahsetmiştik. Teraziler uyumludur ve uyumu korumak adına fazla verici olabilirler. Eğer bir terazi burcuna hediye alacaksanız pahalı olanlarını tercih etmeniz gerekebilir. Teraziler lüks severler. Vereceğiniz hediye göze de hitap etmeli elbette. Ama öyle ışıl ışıl değil, zarif olmalı. Mesela güzel bir kolye, kaliteli bir çanta, kaliteli bir kazak ya da güzel bir hafta sonu tatili olabilir.

AKREP BURCU KADINI / ERKEĞİ

Akrep burcu karizma sahibidir. Gizemlidir. Sizi etkiler. Önce sizi iyi tanımak isteyecek ve eğer size güvenirse o zaman kendini size sonuna kadar açacaktır. Duygularını çok yoğun yaşarlar. Tutkulu birer aşıktır onlar. Tabi haliyle kıskançtırlar da. Akrep burçları ihtiras sahibi oldukları için öyle çabucak vazgeçmezler. İlişkide sadıktırlar. Duygularını çok yoğun yaşarlar. Ama onlara karşı dikkatli davranmanız gerekir çünkü onlar asla unutmazlar. Eğer bir akrep burcuna hediye alacaksanız gizemli ruhlarına uygun olmalıdır. Siyah ve koyu bordo tonları akreplerin gizemlerine gizem katar. Onlara baharatlı kokular, egzotik hediyeler ve cinsel cazibeleri de olduğu için belki koyu renk iç çamaşırları da alabilirsiniz.

YAY BURCU KADINI / ERKEĞİ

Bir yay burcuyla beraberseniz çok eğleneceğiniz kesin. Onlarla bol bol gezersiniz. Leyleği havada görmek tabiri neredeyse tüm yaylar için geçerli gibidir. Evde durmak istemezler. Onları bol bol gezdirmelisiniz. Hem de öyle fazla lüks takıntıları falan yoktur. Uzak doğuda küçük bir adaya da götürebilirsiniz, sahildeki çay bahçesine de. Yeter ki gezsin, yeni insanlar, yeni yerler görsün. Eğer bir yay burcuyla birlikteyseniz sürprizlere de açık olmalısınız. Her an karşınıza uçuk bir fikir ya da sürprizle gelebilir.

OĞLAK BURCU KADINI / ERKEĞİ

Bir oğlak burcuyla birlikteyseniz öyle çok fazla romantizm ve duygu aramıyorsunuz demektir. Onlar size ilişkinin olurunu olmazını söylemekte çekince duymayacaktır. Ve ilişkinin sorumluluğunu alıp yürütme konusunda sınır tanımayacaktır. Sadakat sahibi ve güvenilirdir. Spontane değildir. Oğlak burçlarından öyle pek sürpriz beklemeyin ve onlara hediye almayı düşünüyorsanız ofisinde rahatça kullanabileceği, fonksiyonel bir şeyler tercih edin. Mesela masasındaki kalemleri rahatça bulabileceği bir kalemlik, güzel bir ajanda ya da bir evrak çantası onları mutlu edecektir. Şayet biraz daha romantik bir şeyler istiyorsanız masasına öyle fazla gösterişli olmayan bir çerçeve de seçebilirsiniz.

KOVA BURCU KADINI / ERKEĞİ

Bir kovayla birlikteyseniz sürpriz dolu bir aşk bekliyor olabilir sizi. Hiç beklemediğiniz anda beklemediğiniz bir yerde evlenme teklifi alabilirsiniz. Ya da sıra dışı bir doğum günü partisine hazırlıklı olmalısınız. Ama baş başa olmayacağınız kesin. Kova sosyaldir. Onlar gruplar içerisinde mutlu olur, kendilerini bulurlar. Ayrıca onun özgürlükçü bir doğası olduğundan söz etmiştik. Kova burçları öyle fazla bunaltmaya gelmezler. Eğer bir kova burcuna hediye alacaksanız teknolojik bir şeyleri tercih edebilirsiniz. Her türlü elektronik ve teknolojik alet hoşlarına gidecektir. Ya da sıra dışı bir bluz, renkli bir fular olabilir.

BALIK BURCU KADINI / ERKEĞİ

Bir balık burcuyla birlikteyseniz onun hassas yapısına uygun davranmayı öğrenmelisiniz. O size bütün kalbini olanca saflığıyla açacaktır. Gereken her türlü fedakarlığı yapar ama sizden de sevginizi ona hissettirmenizi bekler. Onunla ilgilenmelisiniz, koruyup kollamalısınız. Kırılgan doğalarına uygun davranmalı ve anlayışlı olmalısınız. Eğer bir balık burcuyla birlikteyseniz özel günlerinizi asla atlamamalısınız. Onun için uygun bir hediye arıyorsanız da maddi değil manevi değeri ön planda olan hediyeler tercih edebilirsiniz. Mesela güzel bir buket çiçekle beraber çekilmiş bir fotoğrafınızı ofisine yollayabilir, ya da ilk tanıştığınız yere yemeğe götürebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder