22 Mart 2016

23 Mart 2016 Ay tutulmasının burçlara etkileri

Koç Burcu
Bu tutulma seni en çok evlilik, ortaklık, arkadaşların ve hukuki konularla ilgili etkileyecektir. İlişkilerinde denge kurmaya ihtiyacın olabilir. Kendi isteklerin kadar karşındakinin ihtiyaçlarına karşı da duyarlı olmalısın. Bu dönemde daha fazla koşturman gerekebilir.

Boğa Burcu
Bu tutulma seni en çok iş hayatın, günlük rutin olarak yaptığın işler, evcil hayvanlar ve sorumluluğundaki kişiler ile ilgili konularda etkileyecek. Fedakârlık etmen gereken durumlar var mı? Varsa bunları görmezden gelmek sana ne kazandırır bunu düşünmelisin.

İkizler Burcu

Bu tutulma sana mesajı: Duygusal olarak memnun musun? Çocuklar seni yoruyorsa kendine bir hobi edinerek rahatlamaya ne dersin? İstek ve ihtiyaçlarını çevrene doğru ifade ediyor musun? Yoksa sadece üzülüp strese girerek beni anlamıyorlar diye mi düşünüyorsun.

Yengeç Burcu
Bu tutulma seni en çok ailevi ve iş ile ilgili konularda etkileyecektir. Evlilik ile ilgili bazı gelişmeler olabilir. Bir süredir beklediğin ev alım, satım, kiralama, taşınma, tadilat, dekorasyon ile ilgili konularda haberler alabilirsin.

Aslan Burcu

Bu tutulma sana yakınların, akrabaların, iletişim araçları ve aklını kurcalayan işlerle ilgili bazı gelişmeler yaşatabilir. Beklediğin bazı haberleri alabilirsin ya da işler bir an da hızlanabilir. Bu dönemde risk alman gerekebilir. Ancak ani karar vermeni tavsiye etmem. Daha evvel planladığın işler varsa bunları uygulamaya koyabilirsin.

Başak Burcu

Bu tutulma seni en çok maddi ve manevi değerlerinle ilgili etkileyecek. Gelir gider dengeni iyi sağlamalısın. Ortak projelerden kazanacakların yerine biraz kendi kaynaklarına yönelmeli ve güvenmelisin. Bu dönemde kendini anlatmakta zorluk yaşayabilirsin. Zamanlama konusunda oldukça dikkatli olmanı tavsiye ederim. 


Terazi Burcu

Bu tutulma seni en çok evlilik, ortaklık, arkadaşların ve hukuki konularla ilgili etkileyecektir. Sadece karşındakinin talepleri değil bu hayatta senin de mutluluğunun ne kadar önemli olduğunu farkına var. Gerçekte ne istiyorsun? Kendin olmaktan korkma. İsteklerini rahatça dile getir.
Akrep Burcu

Bu tutulma saklı gizli kalmış ya da bir türlü sonuçlanmayan bazı şeyleri ortaya çıkartabilir. Bu dönemde rüyaların oldukça yoğun olacaktır. Verdiği mesajı anlamaya çalış. Bu dönemde kendine çekilmek yerine günlük hayata katılmaya çalış.

Yay Burcu

İş yerinden elde ettiğin gelir seni memnun etmiyorsa bu dönemde bazı değişiklikler olabilir. Sosyal yaşantın tutulmanın etkisiyle öne çıkacaktır. Sosyal organizasyonlara daha fazla katılmak isteyebilirsin.

Oğlak Burcu 

Bu tutulma seni en çok ev hayatı, kariyer ve eğitim ile ilgili konularda etkileyecek. Ev ve iş hayatın arasında denge kurabiliyor musun? Yoksa birinde çalıp diğerine daha fazla mı zaman ayırıyorsun? Tutulma sürecinde içsel anlamda zorlanabilir bazı konularda daha verici olman gerekebilir.

Kova Burcu
Uzakta yaşayan yakınların, yurt dışı, eğitim ve ticaret ile ilgili beklediğin gelişmeler varsa bu tutulma sana girişimlerinin sonucunu hızlıca verebilir. Ama ne ekersen onu biçersin kuralını aklından çıkarma. Hayata ne verdiysen sana onu geri verecektir. Arkadaş ortamlarında bulunman gerekebilir. 
Balık Burcu

Bu tutulma seni en çok kredi, borç, alacak, verecek dengesiyle ilgili etkileyecek. Bu dönemde yalnız başına iş yapmak yerine ortak projelere yönelmek isteyebilirsin. Ortak işlerden ya da eşinden dolayı beklediğin para varsa bu dönemde olaylar daha hızlı gelişebilir. Fazladan çalışman gerekebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder