3 Mayıs 2015

Mayıs Ayı Burç Yorumları

Yine yeni bir ay geldi çattı. Bu ay gökyüzünde olanları ve bize mesajlarını meraklıları için yazdım. Tüm yazılarımda yazıyorum yükselen burcunuzu da dikkate alarak okuyun diye ancak bana geri dönüşlerinizden görüyorum ki zaman zaman karışıklık olabiliyor. Hem doğduğunuz güne göre olan güneş burcunuzu hem de doğduğunuz saate göre belirlenen yükselen burcunuzu okumanızı öneriyorum. Eğer yükselen burcunuzu bilmiyorsanız facebook sayfam olan burclarx'e üye olarak bana doğum gününüzü (gün,ay,yıl), doğduğunuz şehri ve doğum saatinizi tam olarak yazarsanız size yükselen burcunuzu söylerim. Böylelikle yorumlarımdan daha fazla fayda sağlayabilirsiniz. Bir de bu ay bir değişiklik yaparak yurdumuzun şahane tabiat parklarından Abant ve Yedigöller'de çekmiş olduğum fotoğrafları da sizlerle paylaşmak istedim. Şimdi lütfen buyrunuz sizler için özenle hazırladığım Mayıs ayı yorumlarınızı okumaya.




Yükselen burcunuzu da dikkate alarak okumanızı tavsiye ederim.

Koç Burcu
Mayıs Ayına girişimizle beraber Merkür’de İkizler burcuna geçiyor. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz, varsa anlaşmalar, sözleşmeler önem kazanıyor. Bu konular sizi daha fazla meşgul edecek. Merkür 18 Mayıs’ta geri harekete başlayacak. Sizin için 13 Haziran’a kadar bu konularla alakalı olarak gecikme, zorlanma ve aksilikler olabileceğine işaret ediyor. Bu tarihler arasında yapacağınız yazışma, sözleşme, anlaşmalar ve yakın çevrenizle olan iletişiminizde dikkatli olun. 8 Mayıs 6 Haziran arası ev, aile hayatınız ile ilgili konular aktif oluyor. Evinizle ilgilenmek, taşınmak, tadilat, ev değişikliği evde vakit geçirmek için güzel zamanlar. Güzel şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ayın ikinci yarısından sonra bu konularda bazı zorluklar ve engellenmelerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu yüzden ev, aile ile ilgili konuları ayın ilk 15 gününde daha rahat halledebilirsiniz. 12 Mayıs’ta Mars’ın İkizler burcuna geçiş yapmasıyla zihinsel faaliyetleriniz daha da hareketleniyor. Yalnız kendinize aşırı yüklenip gereksiz stres yapmayın. İğneleyici konuşmalara dikkat. Bağımsız hareket etme ihtiyacınız bu dönem de daha fazla olabilir. 18 Mayıs’ta Boğa burcunda oluşacak olan yeni ay takip eden 2 haftalık süreçte maddi konularla ilgili yeni fırsatlar yakalayabileceğinizi işaret ediyor. Bu ev ile alakalı bir konu olabilir. Ancak bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. 21 Mayıs’ta Güneş’in de İkizler burcuna geçişiyle daha meraklı, sosyal, aktif olabilirsiniz. Seyahat etmek gezmek ve yeni deneyimler yaşamak size daha fazla keyif verebilir.

Boğa Burcu
Mayıs Ayına girişimizle beraber Merkür’de İkizler burcuna geçiyor. Bu geçişle beraber finansal konular her zamankinden daha fazla önem kazanıyor. Hobinizden, güzel sanatlar ile alakalı işlerden, iletişim, yayıncılık gibi konulardan gelir elde etme imkânı bulabilirsiniz. Merkür 18 Mayıs’ta geri harekete başlayacak. 13 Haziran’a kadar bu konularla alakalı olarak gecikme, zorlanma ve aksilikler yaşanabilir. Bu etki finansal konular için de geçerli.  Yanlış anlaşılmalar mümkün. Bu yüzden bu tarihler arasında yapacağınız yazışma, sözleşme, anlaşmalar da dikkatli olun. 8 Mayıs’ta yönetici gezegeniniz Venüs Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Yakın çevrenize daha ılımlı ve anlayışlı davranacaksınız. Güneş’in İkizler burcuna geçeceği 22 Mayıs tarihinden itibaren harcamalar konusuna dikkat edin. Ancak maddi bakımdan güzel fırsatlar da oluşacaktır. Özellikle 12 Mayıs’ta astrolojik haritanızda finansal konularla alakalı alanınıza geçiş yapacak olan Mars, enerjinizi buraya harcayacağınızı işaret ediyor. Sıkı çalışarak yeni fikirler üretebilirsiniz. Ancak unutmayın ki, yeni şeyler her zaman kendi içinde riskler de barındırır. Ayın ilk 15 günü sizin için daha rahat geçeceğe benziyor. Ayın ikinci yarısından sonra bazı zorluklar ve engellenmelerle karşı karşıya kalabilirsiniz. 18 Mayıs’ta burcunuzda oluşacak olan yeni ay takip eden iki haftalık süreçte dış görünüşünüz, sağlığınız ile alakalı konularda yeni başlangıçlar için uygun zamanı işaret ediyor. Diyete, spora başlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili ihtiyaç hissettiğiniz konulara eğilebilirsiniz. Hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir zaman.

İkizler Burcu
Mayıs Ayına girişimizle beraber Merkür’de İkizler burcuna geçiyor. Bu geçişle beraber her zaman olduğundan daha canlı, atak ve hareketli olacaksınız. Hızınıza yetişme konusunda çevrenizdekiler epey zorlanacağa benziyor. Yönetici gezegeniniz Merkür 18 Mayıs’ta geri harekete başlayacak. Retro zamanları gecikmeler, aksilikler olabilir. Elbette Merkür yönetici gezegeniniz olduğu için bu durumdan daha fazla etkilenebilirsiniz. Bu zaman diliminde enerjinizi biraz daha kendinize dönük olabilir. Kendinizi, olayları gözden geçirmek, hayatınızdaki hoşunuza gitmeyen noktaları toparlamak, düzenlemeler yapmak için kullanabilirsiniz. 8 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Parasal konularla alakalı güzel fırsatlar oluşabilir. Hobinizden, güzel sanatlar ile alakalı işlerden, iletişim, yayıncılık gibi konulardan gelir elde etme imkânı bulabilirsiniz. Yine moda, güzellik ve estetik ile ilgili işlerden kazanç elde edebilirisiniz. 12 Mayıs’ta Mars ‘ta İkizler burcuna geçiş yaparak enerjinizi tavan yaptıracak. Enerjiniz bu kadar fazla olunca çevredekileri biraz strese sokmanız olası. Ayrıca kazalara karşı uyanık ve dikkatli olun. Kendinizi sakinleştirmeye çalışın. Enerjinizi aşırı yoğun hissettiğiniz bu dönemlerde havadar, dağlık bölgeler,  yayla gibi yerler size iyi gelebilir.  Küçük gezintiler sizi sakinleştirecektir. Özellikle Mayıs ayının ilk yarısı sizin için çok hareketli olacağa benziyor. 18 Mayıs’ta Boğa burcunda oluşacak bir yeni ay var. Bu yeni Ay’la birlikte Merkür’ün de Retro hareketine başlamasıyla biraz kendinizle kalmak ve özel hayatınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Rüyalarınız her zamankinden daha fazla anlam ifade ediyor olabilir. Belki de bilinçaltınızda kendinizden bile sakladığınız sırlarınız bu 15 günlük dönemde size kendini fark ettirmek isteyebilir. 22 Mayıs’ta Güneş burcunuza geçiş yapacak. Yükseleni ve güneş burcu ikizler olanlar için hareketli bir ay. Bu vesileyle doğum gününüz şimdiden kutlu olsun.

Yengeç Burcu
Mayıs Ayına girişimizle beraber Merkür’de İkizler burcuna geçiyor. Bu geçişle beraber kendinizi gözden geçirmek, öz değerlendirme yapmak için güzel bir zaman dilimi ancak 18 Mayıs’ta Merkür’ün geri hareketine başlamasıyla beraber bu durumu daha da abartarak yalnızlaşmayın. Kendinizi çok içe kapalı hissedebilirsiniz. Ancak uzun çalışmalar, kapalı kalarak verim elde edebileceğiniz işler yapıyorsanız bu dönemi iyi değerlendirin. 12 Mayıs’ta Mars’ın da İkizler burcuna geçmesiyle bu etkiler daha da güçleniyor. Sezgiler, rüyalar zaten sizin için çok önemli. Daha da artabilir. Gizli kalmış bazı olaylar kulağınıza çalınabilir. 8 Mayıs’ta Venüs burcunuza geçiyor. Kişisel olarak şanslı olacağınız bir dönem Özellikle ayın ilk 15 günlük döneminde geçen şans ve fırsatları daha rahat değerlendirme imkânı bulabilirsiniz. Çevrenizde bıraktığınız izlenim daha iyi olacaktır.  Ev, aile, yuva ile alakalı konularda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Arkadaş çevreniz vasıtasıyla güzel haberler duyabilir, güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 18 Mayıs’ta Boğa burcunda oluşacak bir yeni ay var. Bu yeni Ay’la birlikte takip eden 15 günlük süreçte arkadaş grupları, sosyal gruplar içerisinde görev almak gibi düşünceleriniz varsa değerlendirmenizi öneririm. Zaman zaman kısıtlanmalar olabilir. Ancak uzun vadede başarılı olma, projelerin uzun soluklu devam etme ihtimali kuvvetli. 


Aslan Burcu
Mayıs Ayına girişimizle beraber Merkür’de İkizler burcuna geçiyor. Sosyal çevrelere girmek için oldukça uygun bir zaman. Arkadaş grupları içerisinde oldukça güzel vakit geçirebilirsiniz. Geleceğe yönelik kararlar almak için kullanabilirsiniz. 12 Mayıs’ta Mars’ın da İkizler burcunda harekete başlamasıyla beraber odağınızı buralara vermek isteyeceksiniz. Biraz daha rekabet odaklı davranabilirsiniz. 18 Mayıs’ta Merkür’ün geri hareketine başlamasıyla beraber bu ortamlarda zaman zaman yanlış anlaşma ve yanılgılara açık olabilirsiniz. Dikkatli davranmanızda yarar var. Dernek üyeliği, sivil toplum kuruluşu vb. işlerde sözleşme, anlaşma, yazışmalar hususunda dikkatli olun. Okuyup iyice anlamadan karar vermeyin. Merkür Retro’su 13 Hazirana kadar devam edecek.  8 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçecek. İnsanlara yüreğinizi açma konusunda biraz çekingen davranabilirsiniz. Yalnız kalmak, belki evde vakit geçirmek size bu dönemde daha iyi gelebilir. İç dünyanız zenginleşebilir. 6 Haziran’a kadar olan bu zaman diliminde aşk hayatınızla pek te ortalıkta görünmek istemeyebilirsiniz. 18 Mayıs’ta Boğa burcunda oluşacak bir yeni ay var. Bu yeni Ay’la birlikte takip eden 15 günlük süreçte evlilik, iş, öğrencilik hayatı gibi sosyal durumunuzla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak için kullanabilirsiniz. 22 Mayıs’ta Güneş İkizler burcunda hareket etmeye başlıyor. Bir ay boyunca grup aktiviteleri önemini iyice artıracak. Yaptığını iş ile ilgili maddi olanaklarınızı genişletme imkânı bulabilirsiniz. Fırsatları değerlendirmeye bakın. 


Başak Burcu
Mayıs Ayına girişimizle beraber yönetici gezegeniniz Merkür’de İkizler burcuna geçiyor. Özellikle iş, evlilik gibi alanlarda fikirlerinizi daha net ifade etme imkânı bulabilirsiniz. Yeni fikirler yaratabilirsiniz. 12 Mayıs’ta Mars’ın da İkizler burcuna geçmesiyle bu etkiler daha da güçleniyor. Yakınlarınız zaman zaman size çok çalıştığınız konusunda sitem edebilirler. Merkür 18 Mayıs’ta geri harekete başlayacak. Retro zamanları gecikmeler, aksilikler olabilir. Elbette Merkür yönetici gezegeniniz olduğu için bu durumdan daha fazla etkilenebilirsiniz. Bu zaman diliminde enerjinizi biraz daha kendinize dönük olabilir. Kendinizi, olayları gözden geçirmek, hayatınızdaki hoşunuza gitmeyen noktaları toparlamak, düzenlemeler yapmak için kullanabilirsiniz. Bu Retro sizin evlilik hayatınız, kariyer hayatınız gibi sosyal durumunuzla alakalı konularda daha fazla etkileyebileceğine işaret ediyor.  Yanlış anlaşma ve aksilikler oluşabilir. Yapacağınız işler, atacağınız adımları dikkatle incelemeniz açık, eksik nokta bırakmamanızı öneririm.  8 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Arkadaş grupları ve sosyal çevreler içerisinde takındığınız uyumlu tavırlarınızla dikkat çekebilir aynı zamanda bu çevrelerden fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerine maddi manevi destek vermek isteyebilirsiniz. Yabancı ülke ve kültürlerden gruplar içinde bulunmanız gerekebilir. 18 Mayıs’ta Boğa burcunda oluşacak bir yeni ay var. Bu yeni Ay’la birlikte takip eden 15 günlük süreçte yurt dışı ile ilgili işleriniz, varsa eğitim hayatınız ile ilgili konular, internet, basın, yayın ile alakalı konularda yeni girişimlerde bulunmanız için uygun zaman aralığı gibi görünüyor.

Terazi Burcu
Mayıs Ayına girişimizle beraber Merkür’de İkizler burcuna geçiyor. Özellikle yurt dışı ile ilgili işleriniz, varsa eğitim hayatınız ile ilgili konular, internet, basın, yayın ile alakalı konular hayatınızda yer tutuyorsa bu konularla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.  12 Mayıs’ta Mars'ın da İkizler burcuna geçmesiyle bu etkiler daha da güçleniyor. Haksızlığa dayanamayan doğanız Mars'ın bu pozisyonuyla kendini biraz daha fazla hissettirebilir. Fakat aşırılıklara karşı temkinli davranmanızda yarar var. Ne de olsa her şey kararında güzel. Merkür 18 Mayıs’ta geri harekete başlayacak. Retro zamanları gecikmeler, aksilikler olabilir. Bu zaman diliminde Kendinizi, olayları gözden geçirmek, hayatınızdaki hoşunuza gitmeyen noktaları toparlamak, düzenlemeler yapmak için kullanabilirsiniz. Bu Retro sizin yurtdışı ile ilgili işlerinizde, varsa eğitim hayatınız ile ilgili konular, internet, basın, yayın ile alakalı konularda gecikme ve engellerle karşılaşma ihtimalinize karşı dikkatli olmanız gerektiğine vurgu yapıyor. Yanlış anlaşma ve aksilikler oluşabilir. Yapacağınız işler, atacağınız adımları dikkatle incelemeniz açık, eksik nokta bırakmamanızı öneririm.  8 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Özellikle kadınlar hayatınızda önem kazanabilir. Kadınlardan yardım görebilirsiniz. İş, evlilik, okul hayatınızda fırsatlar oluşabilir. Özelikle 20 Mayıs’a kadar olan dönem bu etkileri daha rahat alabilirsiniz. 18 Mayıs’ta Boğa burcunda oluşacak bir yeni ay var. Bu yeni Ay’la birlikte takip eden 15 günlük süreçte finansal konular öne çıkabilir.

Akrep Burcu
Mayıs Ayına girişimizle beraber Merkür’de İkizler burcuna geçiyor. Detaylar sizin için her zamankinden daha mühim olabilir. Her şeyi derinlemesine bilmek, öğrenmek isteyebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Mars’ın da buraya gelişiyle beraber olaylara daha arzulu ve heyecanlı yaklaşabilirsiniz. Ufak tefek sakarlıklar, ev kazalarına karşı dikkatli davranın. Ortak gelirler konusunda gelişmeler yaşanabilir. Merkür 18 Mayıs’ta geri harekete başlayacak. Retro zamanları gecikmeler, aksilikler olabilir. Bu Retro özellikle vergi, ödemeler, miras, nafaka ve diğer ortak gelirlerinizle alakalı konularda gecikme ve engellerle karşılaşma ihtimalinize karşı dikkatli olmanız gerektiğine vurgu yapıyor. Yanlış anlaşma ve aksilikler oluşabilir. Yapacağınız işler, atacağınız adımları dikkatle incelemeniz açık, eksik nokta bırakmamanızı öneririm. Yine bu dönem de mistik, spritüal konular ilginiz her zaman olduğundan daha fazla çekebilir. 8 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Yeni deneyimler, yabancı kültürler size daha cazip gelebilir. Yurtdışında ya da eğitim ile alakalı fırsatlar oluşabilir. Bu fırsatları mümkünse ayın ilk yarısında değerlendirin. 18 Mayıs’ta Boğa burcunda oluşacak bir yeni ay var. Bu yeni Ay’la birlikte takip eden 15 günlük süreçte evlilik, ortak işler ve ilişkiler ile alakalı yeni girişim ve oluşumlar için kullanabilirsiniz. 22 Mayıs’ta Güneş İkizler burcunda hareket etmeye başlıyor. Bir ay boyunca finansal konular daha da önem kazanabilir.


Yay Burcu
Mayıs Ayına girişimizle beraber Merkür’de İkizler burcuna geçiyor. İlişkiler, evliliğiniz ile ilgili konular önem kazanıyor. Bu dönemde ortak bazı projeler yapmak isteyebilirsiniz. Yeni yeni fikirler oluşturabilirsiniz. Özellikle 12 Mayıs’ta Mars’ın da İkizler burcuna geçmesiyle bu etkiler daha da güçleniyor. Enerjinizi bu alana yöneltebilir ve cesur girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Yalnız rekabet konusunda dikkat. Mars enerjinizi çok fazla artırabilir. Zaman zaman karşınızdakilere iğneleyici konuşmalar yaparak hem kalp kırabilir hem de kendi önünüzü tıkayabilirsiniz. Merkür’ün 18 Mayıs’ta geri hareketine başlayacak olması bu etkiyi daha da artırabilir. Ayrıca Retro zamanları gecikmeler, aksilikler olabilir. Yapacağınız ortak girişimlerde yanlış anlaşma ve aksilikler oluşabilir. Atacağınız adımları dikkatle incelemeniz açık, eksik nokta bırakmamanızı öneririm. Yine ilişkilerle ilgili yanlış anlaşmalara da dikkat. 8 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçmesiyle duygularınızı daha uç boyutlarda yaşayabilirsiniz. Kıs-kanç-lık konusuna dikkat. Gereksiz ne kendiniz ne de sevdiklerinizi bunaltmayın. 18 Mayıs’ta Boğa burcunda oluşacak bir yeni ay var. Bu yeni Ay’la birlikte takip eden 15 günlük süreçte iş hayatınız ve gündelik işlerinizle ilgili başlangıçlar yapabilirsiniz. Sağlık sorunlarınız varsa kontroller için de uygun bir zaman. 22 Mayıs’ta Güneş İkizler burcunda hareket etmeye başlıyor. Başkalarının dikkatini üzerinize çekme konusunda güzel bir dönem. İlişkiler, ortak projeler, rekabet içeren konular öne çıkacaktır.

Oğlak Burcu
Mayıs Ayına girişimizle beraber Merkür’de İkizler burcuna geçiyor. Günlük işlerinize daha fazla eğileceksiniz. Her zaman olduğundan daha detaycı ve titiz davranabilirsiniz. Ancak kendinizi çok fazla yormayın. Oldukça rekabetçi davranabilirsiniz. Özellikle 12 Mayıs’ta Mars’ın da İkizler burcuna geçmesiyle bu etkiler daha da güçleniyor. Enerjinizi gündelik işlere daha fazla yöneltebilir ve cesur girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Sizinle birlikte çalışan kişilerin ihtiyaçlarına kulak verme konusunda hassas olacaksınız. 18 Mayıs’ta geri hareketine başlayacak olan Merkür gecikme, engellenme ve yanış anlaşılmalara daha açık bir hale gelmemize neden oluyor. Özellikle günlük trafiğinizi yönetirken yapacağınız işler, atacağınız adımları dikkatle incelemeniz açık, eksik nokta bırakmamanızı öneririm. Bu Retro 13 Haziran’a kadar devam edecek. 8 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçişi evlilik, ilişkiler ve ortak projeler konusunda daha şanslı bir dönemi müjdeliyor. Yalnız bir oğlaksanız, özellikle ayın ilk yarısında belki de ofisten birisiyle bir aşk ilişkisine merhaba diyebilirsiniz. Ya da zaten var olan bir ilişkiyi ciddi boyuta taşıma kararı verebilirsiniz. 18 Mayıs’ta Boğa burcunda oluşacak bir yeni ay var. Bu yeni Ay’la birlikte takip eden 15 günlük süreçte daha romantik olabilirsiniz. Sanatsal konular ile ilgileniyorsanız kendinizi göstermeniz adına yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.  22 Mayıs’ta Güneş İkizler burcunda hareket etmeye başlıyor. Varsa çocuklarınız, aşk ilişkileriniz, sanatsal aktiviteler öne çıkıyor.

Kova Burcu
Mayıs Ayına girişimizle beraber Merkür’de İkizler burcuna geçiyor. Varsa çocuklarınız ile ilgili konular hayatınızda daha büyük yer kaplayacak. Zihinsel olarak daha aktif ve kendinizi entelektüel aktivitelere yönelmiş bulabilirsiniz. Mars’ın 12 Mayıs’ta ikizler burcuna geçmesiyle beraber risk alma konusunda biraz daha cesur olabilirsiniz. Dikkatli davranmakta yarar var. 18 Mayıs’ta geri hareketine başlayacak olan Merkür gecikme, engellenme ve yanlış anlaşılmalara daha açık bir hale gelmemize neden oluyor. Bu yüzden 13 Haziran’a kadar olan dönemde dikkatli olmanızda yarar var. Retro zamanları gecikmeler, aksilikler olabilir. Atacağınız adımları dikkatle incelemeniz açık, eksik nokta bırakmamanızı öneririm. Özellikle yazılı, sözlü anlaşma ve sözleşmelerinizde. Yine özellikle iş ve yakın çevrenizle olan iletişimde yanlış anlaşmalara dikkat. 8 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Günlük trafiğinizi yönetme konusunda özellikle ayın ilk yarısı oldukça şanslı olacağa benziyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerden yardım görebilirsiniz. 18 Mayıs’ta Boğa burcunda oluşacak bir yeni ay var. Bu yeni Ay’la birlikte takip eden 15 günlük süreçte ev, aile hayatı ile alakalı konularda yeni başlangıçlar yapmak için uygun. Ayrıca yeni bir mülk edinme, taşınma, tadilat vs.. konularında girişimler yapabilirsiniz.

Balık Burcu
Mayıs Ayına girişimizle beraber Merkür’de İkizler burcuna geçiyor. Ev, aile hayatınız, taşınma, tadilat, dekorasyon, mülk edinme gibi konular ön plana çıkıyor. Mars’ın 12 Mayıs’ta ikizler burcuna geçmesiyle beraber enerjinizi buraya daha fazla vereceksiniz. Cesur girişimlerde bulunabilir, aile içerisinde zaman zaman sert konuşmalar yapabilirsiniz. 18 Mayıs’ta geri hareketine başlayacak olan Merkür bu alanlarda gecikme, zorlanma ve engellenmelere açık olabileceğimizi işaret ediyor. Problem yaşamamak için yapacağımız anlaşma, sözleşmelerde dikkatli olmalı eksik nokta bırakmamalıyız. Yine ilişkilerimizde de yanlış anlaşmalara açık olabiliriz. Bu yüzden bir şey söylerken iki kere düşünmekte yarar var. Merkür Retro’su 13 Haziran’a kadar devam ediyor. 8 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiş yapacak. Varsa çocuklarınızla ilgili güzel bir dönemi müjdeliyor. Aşk hayatınıza hareket gelebilir. Özellikle ayın ilk yarısı daha heyecanlı görünüyor. 18 Mayıs’ta Boğa burcunda oluşacak bir yeni ay var. Bu yeni Ay’la birlikte takip eden 15 günlük süreçte yeni bir anlaşma, sözleşme yapmak isteyebilirsiniz. 22 Mayıs’ta Güneş İkizler burcunda hareket etmeye başlamasıyla takip eden bir aylık zaman zarfında eviniz ve aile yaşantınız ile ilgili konuların üzerine eğilmek isteyebilirsiniz.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder