27 Ekim 2014

Bu Hafta Gökyüzü

27 Ekim- 2 Kasım Haftası

İşte yine yepyeni bir hafta umutlar, hayallerle başladı. Her şey güzel olsun diye bütün çabamız. Haftaya son derece neşeli ve iyimser bir enerjiyle başlıyoruz. İnşallah başladığımız gibi gider. Ama gökyüzü bu, durmuyor. Sürekli değişiyor. Hayat da böyle değil mi zaten? Biz değişiyoruz, etrafımız da değişiyor. Mühim olan ayak uydurmak. Astroloji de bizlere hayatın değişen şartlarına ayak uydurmamız için gereken yardımı sağlıyor, yeter ki bu sese kulak verelim…

Öncelikle üzerinde sürekli konuşulan Merkür’ün normal hareketine dönmesiyle iletişim problemlerimiz bir nebze de olsa düzelecek gibi görünüyor. (Merak edenler “Merkür Gerilemesi yazımı okuyabilirler. )
http://sedaefe.blogspot.com.tr/2014/10/merkur-gerilemesi.html

Bugün ve akşamında son derece ılımlı, romantik ve manevi yönden güçlü hissedeceğiz, çevremize karşı duyarlı ve fedakâr olacağız.

Salı günü sorumluluklar bize hatırlatıyor olacak kendilerini… Üzerinde mesai harcamanız gereken işler varsa Salı öğleden sonra saatlerinden itibaren Perşembe öğle sonrasına kadar uygun görünüyor.

Çarşamba günü öğle saatlerine doğru ani çıkışlar, öfke patlamalarına açığız. Hatta gün boyunca kendimizi aşırı baskı altında hissedebiliriz. Sakin olmakta fayda var. Hem ne demişler, keskin sirke küpüne zarar…

Perşembe günü yeni işlere ve projelere başlamak için 16.00 sonrasını beklemekte fayda var.

Cuma günü zihinsel olarak aktif olacağız. Günün erken saatlerinde ilişkilerimizde gerginlik hissedebiliriz. Öğleden sonra saatlerinde güzel sürprizler söz konusu olabilir. Hatta siz de değişik fikirler ortaya koyabilir, sevdiklerinize güzel sürprizler yapabilirsiniz.

Cumartesi günü iletişim konusunda oldukça aktif olacağız. Arkadaşlarla buluşmak, gezmek, dolaşmak için oldukça uygun bir gün.


Haftanın son günü olan Pazar günü oldukça anlayışlı ve özverili olacağımız bir gün. Estetik, güzellik, giyim kuşam gibi konular için kendimize veya sevdiklerimize vakit ayırabiliriz.

Burcunuza göre etkileri merak ediyorsanız Bu Hafta Burçlar köşemi okumanızı tavsiye ediyorum.