3 Kasım 2014

3-9 Kasım Haftası

3-9 Kasım Haftası

Güzel, güneşli bir sonbahar gününde yepyeni bir haftaya daha başladık. Bugün Ay Balık burcunda. Kendimizi duygusal olarak değişken ruh halleri içerisinde  hissedebiliriz.  Oldukça anlayışlı ve özverili davranma eğiliminde olabiliriz. Ancak bizim iyi niyetimizi kendi çıkarına kullanmak isteyenler olabilir. Dikkatli olmakta fayda var.  Dalgınlıklara, kaza ihtimaline ve önemli işleri unutmamaya dikkat edelim.

Salı gününe oldukça hareketli, enerjik ama  biraz o kadar da gergin başlıyoruz. Bugün ''ben bilirim'' demekten, aklımıza eseni yapmaktan ziyade eksik taraflarımızı görerek ve diğerlerinin fikirlerini alarak zorlukların üstesinden daha rahat gelebiliriz.

Çarşamba günü Koç burcunda seyahatine devam eden Ay bize yine yenilik ve cesaret getiriyor. Öğleden sonra saatlerine kadar ( 15:30 ve sonrası ) bu yenilik enerjimizi ve cesaretimizi  kontrollü bir şekilde kullanabilirsek kazanan taraf olabiliriz. Diğer yandan konuşmalarımızda özenli davranarak  ben-sen çekişmesine girmemeliyiz. Her zaman anlayışlı olmak karşımızdakinin içinde bulunduğu durum ve şartları göz önüne alarak karar vermekte fayda var.

Perşembe sabahı oldukça renkli rüyalar görerek uyanmış olabiliriz.  Şayet sabah namazına kalkıyorsanız gökyüzündeki bu ekstra güzel enerjiyi kaçırmayın bol bol dua edin derim. Öğle ve sonrası saatlerinde maddi  güvence ihtiyacımız ile ilgili fırsatları değerlendirebiliriz. Uzun süre sabır gerektiren, sıkıcı olduğunu düşündüğümüz için yapamadığınız işlerde başarılı olabiliriz. Bir kez daha deneyin derim :)

Aynı gecenin sonunda bir dolunay oluşacak bu dolunayın içeriği  genel olarak ilişkiler ve maddi konular diyebiliriz.

Cuma günü dolunayın verdiği etkiyle maddi konular öne çıkıyor. Kontrollü davranma eğiliminde olabiliriz. Ve bu sebepten dolayı kendimizi gergin hissedebiliriz. Ay Boğa burcundayken iştahlı olduğumuzu da düşünürsek, yaşadığımız gerginlikle yemeğe saldırmayıp duygusal iştahımızı kontrol etmekte  fayda var. Yine cuma günü akşam saatlerine doğru özellikle maddi konularla ilgili olarak gerginliklere oldukça açığız. Konuşmalarımızda karşı tarafa daha anlayışlı ve adaletli yaklaşmak hayrımıza olacaktır.

Cumartesi günü ikizler burcundaki Ay ile birlikte iletişim öne çıkıyor. Konuşma ihtiyacımız biraz artmış olabilir. Her zamankinden meraklı olabiliriz.  Arkadaşlarla gezip  dolaşmak için oldukça uygun bir gün.

Pazar günü yakın çevremizle vakit geçirmeye ihtiyaç duyuyoruz. Ancak olayları biraz abartma eğiliminde olabiliriz. Bu abartma eğilimimiz ve kontrol duygumuz bizi biraz yorabilir.

Burcunuza göre haftalık değerlendirmeyi bu hafta burçlar köşemden okuyabilirsiniz.

lhttp://sedaefe.blogspot.com.tr/p/bu-hafta-burclar_19.html