17 Kasım 2014

17 Kasım -23 Kasım Haftası


Haftaya son derece gerçekçi ve mantığımızın ön planda olacağı enerjilerle başlıyoruz. Abartılı davranıp, deyim yerindeyse herşeyi didik didik etmek isteyebiliriz. Bu enerjimizi ilişkilerde kullanıp şansımızı zorlayarak sinirimizi bozmaktansa, üzerinde düşünmemiz gereken konular için kullanmak bize fayda sağlayacaktır. Akşam saatlerinden itibaren gece boyunca estetik, güzel sanatlar ve ilişkiler açısından oldukça uyumlu etkiler var. Her ne kadar kendimizi zorlanıyor ve kısıtlanmış hissediyor olsak da huzurlu ve keyifli bir akşam geçirebiliriz. Belki biraz müzik, güzel bir akşam yemeği bize iyi gelecektir.

Salı gün boyunca Terazi burcunda seyredecek olan ayın etkisiyle çoğunlukla uzlaşımcı ve sosyal bir tavır sergileyeceğiz. Ancak akşam saatlerinden itibaren yine gergin enerjiler oluşuyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde ani duygusal çıkışlar yaparak gerginlikleri daha da büyütebiliriz. Sorunları büyütmeden adil davranarak karar vermek yerinde olacaktır.

Çarşamba sabahına yine gergin enerjilerle başlıyoruz. Terazi burcunda seyreden ay bize yeniden barış ve huzur ihtiyacımızı hatırlatıyor. Dengeyi kurmakta biraz zorlanabilir, içsel çekişme yaşayabiliriz. Akşam üzeri saatlerinde kendimizi  biraz rahatlamış hissedeceğiz.

Perşembe sabahından itibaren olayların daha derinine inmek isteyeceğiz. İstediğimiz şeyleri elde etme konusunda ısrarcı ve tutkulu davranma eğiliminde olabiliriz. Özellikle ilişkilerle ile ilgili sonlanmalar, bırakmalar, hayal kırıklıkları yaşama eğiliminde olabiliriz. Gün boyu bunun gerginliğini üzerimizde hissedebiliriz. Öğle sonrasından akşam üzerine kadar manevi çalışmalar için oldukça uygun enerjiler var. Yine öğleden sonra ve akşam üzeri saatlerinde iletişim konusunda rahat davranacağız.

Cuma günü gün boyunca fikirlerimizde derinleşmek ve sezgiler önemli olacak. İsteklerimizi ve kendimizi rahatça ifade etme fırsatı bulacağız. Ancak yine de ölçülü davranmak, kaş yapayım derken göz çıkarmamakta fayda var. Gece yarısı saatlerinden itibaren gerginlikler oluşabilir. Kendimizi biraz abartma eğiliminde olabiliriz. Makul davranmakta zorlanabiliriz. Dikkat!

Cumartesi günü öğle saatlerine doğru güneş Yay burcuna geçecek. Tüm Yay burçlarının doğum günü şimdiden kutlu olsun. (Yay burcu özelliklerini merak edenler şu linkten okuyabilirler. http://sedaefe.blogspot.com.tr/p/burclar-bildiginiz-gibi-burclar-kusag.html) Güneşin yay burcuna geçişinin ardından aynı gün 14:32 de Yay burcunda bir yeni ay gerçekleşecek. Bu yeni ay yurt dışı ve yurt dışı ile bağlantılı işler, eğitim, hukuk, yayıncılık, dini, felsefi temaları gündemimize taşıyacak. Cumartesi akşam saatlerinde kararsızlık ve çelişkilerimiz nedeniyle zorlanmalar yaşayabiliriz.

Pazar gününe Yay burcundaki iyimser Ay' ın enerjisiyle başlıyoruz. Öte yandan iletişimde biraz bencil davranabiliriz. Kendimizi deyim yerindeyse dev aynasında görmektense mutevazı davranmak uzun vadede her zaman bizlere fayda sağlayacaktır. Yine öğle saatlerinde sıra dışı ve farklı bir tutum sergileyebilir, duygusal dalgalanmalar yaşayabiliriz. 

Astrolojiyi bilmek hayatımızı kolaylaştırır. Astroloji sayesinde daha az yara alıp daha çok mutlu olabiliriz. Faydalanmak, kulak vermek bizim elimizde.

İyi Haftalar...