10 Kasım 2014

10 - 16 Kasım Haftası İşaretleri

10 Kasım - 16 Kasım  Haftası  İşaretleri

Haftaya yoğun iletişim içerisinde olacağımız, ancak hem kişisel hemde toplumsal boyutta gerginliklere açık enerjilerle başlıyoruz. Bir süre bu enerjiler devrede kalacak. Özellikle söz sahibi ve ast-üst ilişkisi içerisinde olduğumuz kişilerle gerginlikler yaşayabiliriz. 

Pazartesi öğleden itibaren, çarşamba akşamına kadar yengeç burcunda seyredecek olan Ay'ın etkileri devreye giriyor. Ev, aile hayatımız ön planda olacak. Ebeveynlerimizle ilişkilerimizde son derece duyarlı, anlayışlı ve fedakar davranacağız. Ancak yine de gergin etkilerin devrede olduğunu unutmamak gerekir. Özellikle akşam üzeri ve akşam saatlerinde evimizde vakit geçirmek, ev ile ilgili konularla ilgilenmek ve manevi çalışmalar için oldukça uygun görünüyor. 

Salı günü bizim için oldukça önemli. Güne oldukça gergin başlayabiliriz. Bugün özellikle ani gerginliklere açığız. Düşünmeden konuşmak ya da ani hareket etmekten ziyade daha dengeli ve uzlaşımcı davranarak etkileri hafifletebiliriz.  Akşam üzerinden itibaren gergin etkilerin hafiflemesiyle gelecek planlarımız, hayallerimiz üzerinde  konuşmaktan keyif alacağız. Özellikle hayatımızda bulunan  anne, eş ,sevgili, arkadaş gibi, kadınlarla  ilgili uzlaşmacı enerjiler var.

Çarşamba günü özellikle ilişkilerimizde son derece ılımlı bir tavır içerisinde olacağız. Akşam saatlerinde gezmek, dolaşmak, eğlenmek için vakit ayırabiliriz. Göz önünde olmak isteyebiliriz. Ancak gece saatlerine doğru gergin etkiler oluşacak. Ani, beklenmedik zorlanma ve problemler yaşayabiliriz. Dikkat!

Perşembe günü kendimizi fazlaca göstermek istediğimiz bir gündeyiz.  Ön planda olmak bize keyif verecek. Özellikle farklı yönlerimizle kendimizi öne çıkartmak isterken zorlanabilir ya da engellerle karşılaşabiliriz. Ve dengeyi oturtmakta zorlanabiliriz. 

Bir gün önceki enerjiler  cuma günü de devam ediyor. Kısıtlanma ve zorlanmalar yaşayabiliriz. Duygularımızı biraz abartılı gösterebiliriz. Özellikle akşam ve gece saatlerinde ilişkiler açısından oldukça gergin. Özellikle kadınlarla ilgili konularda daha fazla hissedilebilir. Temkinli davranmakta fayda var. 

Cumartesi sabahının ilerleyen saatlerinde duygulardan ziyade mantık devrede olacak. Daha detaycı ve titiz davranma eğiliminde olabiliriz. Bu yüzden de gelecek hayallerimiz ve planlarımızı yeniden gözden geçirmek isteyebiliriz. Problemlerinizi mantık zeminine oturtarak konuşmak belki karar vermeyi kolaylaştıracaktır.

Pazar sabahına genel olarak güzel ve uyumlu başlıyoruz. Yine mantığın devrede olduğu bir gün. Ancak bazı fikirlerimizi bir temele oturtmakta zorlanma yaşayabiliriz. Öğleden sonra saatlerinde kendimizi daha net ifade edeceğiz.

Astrolojiyi bilmek  hayatımızı kolaylaştırır. Astroloji sayesinde daha az yara alıp daha çok mutlu olabiliriz. Faydalanmak, kulak vermek bizim elimizde.

İyi haftalar...