11 Ağustos 2015

Burçlara Makyaj tüyoları

Koç
Koç burcu kadını cesaretini makyajını yaparken de sakınmayacaktır. Kırmızı, bordo gibi iddialı renkleri rahat bir şekilde kullanabilirsin.

Boğa
Boğa’lar diğer pek çok şey de olduğu gibi makyaj konusunda da kalite ve rahatlık arar. Yeşil, kahverengi tonları senin tarzını çok iyi yansıtır.

İkizler
Oldukça hareketli olduğun için kalıcı ürünleri tercih edebilirsin. Ve o güzel mi güzel ellerine süreceğin rengârenk ojeler enerjine enerji katacaktır.

Yengeç
Zaman zaman radikal değişiklikler yapma yoluna gitsen de yine de klasik tarz sana çok yakışıyor. Uçuk tonlar zarafetini daha da zenginleştirir.

Aslan
Işıl ışıl altın sarısı saçlarınla yürüdün mü yer gök sallanır. Risk senin işin. Metalik farlar, bronz tonları rahatlıkla kullanabilirsin.

Başak
Her zaman yapmasan bile makyajına olanca özeni gösterip harika bir iş çıkartırsın. Toprak tonları sana çok yakışır. Ayrıca nüde rujları da tercih edebilirsin.

Terazi
Venüs’ün yeryüzü temsilcileri. Hem güzel, hem sempatik Teraziler. Trendleri klasikle harmanlayarak ortaya harika bir makyaj çıkarabilirsin.

Akrep
Gizemli ve seksi Akrep. O etkileyici bakışlarını daha cazip kılmak için koyu renk göz makyajını tercih edebilirsin. Emin ol sana çok yakışacak.

Yay
Özgür ruhlu Yay kadını. Sabah yaptığın makyajın öğleden sonra hiçbir önemi kalmayacak senin için. Uçuk tonlarda sürülmüş bir ruj ve rahatça bir atkuyruğu seni harika göstermeye yeter.

Oğlak
Yoğun temponda makyajıyla ilgilenmek onu zorlayacağından kalıcı ürünleri tercih edebilirsin. Klasikleşmiş ve kaliteli markalar olacak elbette. Sarı, kahve, yeşil tonlar senin için harika.

Kova
Kendi tarzı olan Kova kadını marjinal renkleri rahatça kullanır. Geçmişi bugünle çok güzel tamamlar. Klasik bir makyajla asimetrik kesim bir saçı kombinlemek senin işin.

Balık

Balık kadının mistik bir hali vardır. Aqua tonlarında yapacağın bir göz makyajı senin büyülü bakışlarına daha da anlam katar. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder