27 Ağustos 2015

Merkür Terazi'de

Merkür artık Terazi Burcunda.

16 Eylül'de geri hareketine başlayacağı için bu defa biraz daha uzunca bir süre 2 Kasım tarihine kadar burada olacak. 

Bu ne demek? 

Haritanızda hem Merkürünüz olduğu alanlarda hem de bu tarihler arasında geçtiği alanlarda tekrar tekrar üzerinde düşündürecektir. 

Retronun etkilerini elbette zamanı geldiğinde paylaşacağız. 

Ancak şimdi Merkür Terazinin genel etkileri merak edenlere gelsin.

Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız yorum kısmına doğum tarihinizi (gün/ay/yıl) saatinizi ve doğduğunuz şehri bana mesaj olarak yazın

Yükselen Koç Burcu

Evlilik, ilişkiler, ortaklıklar ile daha fazla ilgileneceksiniz. Uzlaşmacı ve anlayışlı tavrınızla öne çıkabilirsiniz.

Yükselen Boğa Burcu

Günlük işleriniz, iş hayatınız, evcil hayvanlarınız ve sağlığınız ile daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. 

Yükselen İkizler Burcu

Aşk hayatınız, çocuklar ve onların durumları ve varsa ilgilendiğiniz sanatsal çalışmalar, hobiler ile daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.

Yükselen Yengeç Burcu

Ev alım, satım, kiralama, tamirat, taşınma gibi konular sizi daha fazla ilgilendirmeye başlayacak. Ev değişikliği yapmak ya da evin dekorasyonuyla uğraşmayı isteyebilirsiniz.

Yükselen Aslan Burcu

Gündelik yoğunluğunuz da artış olacaktır. Çeşitli seyahatlere çıkabilir yakınlarınızla ilişkilerinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Dedikodulara karşı dikkat.

Yükselen Başak Burcu

Para kaynaklarınızı, kazancınızı daha fazla düşüneceksiniz. Kazancınızı artırmak için pratik fikirler üretebilirsiniz. Kazancınızda artıracak fırsatlar değerlendirebilirsiniz.

Yükselen Terazi Burcu

Merkür’ün burcunuza geçişiyle beraber odağınızı kendinize çevireceksiniz. Oldukça planlı ve iletişim yönünden aktif olacaksınız. Yurt dışı ile iletişim sağlamak isteyebilirsiniz.

Yükselen Akrep Burcu

Zihniniz fazla meşgul olabilir. İşleri biraz oluruna bırakmanız gerekebilir. Dedikodular duyabilirsiniz. Fazla kulak asmayın.

Yükselen Yay Burcu

Arkadaş edinmek, sosyal çevrelere girmek isteyebilirsiniz. Arkadaş gruplarınızdan kulağınıza fazlaca laf, söz, dedikodu gelebilir. Topluluklara hitap etmek için güzel bir zaman.

Yükselen Oğlak Burcu

İş, evlilik, öğrencilik hayatınız ile daha fazla ilgileneceksiniz. Kendinizi geliştirmek için çeşitli eğitimler almak isteyebilirsiniz. Konuşmalarınızda daha orta yolu bulan ama mantığı da elden bırakmayan bir ruh halinde olacaksınız.

Yükselen Kova Burcu

Yabancı kültürlere olan ilginiz artabilir. Yurt dışı bağlantılı işler hayatınızda daha fazla yer kaplayabilir. Yurt dışında eğitim almak isteyebilir ya da bol bol seyahat edebilirsiniz.

Yükselen Balık Burcu

Ödemeler, kredi, alacak tahsilatı gibi konularla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.. Nasıl ortak gelir elde edebileceğiniz konusuna eğilebilirsiniz. Üstü kapalı kalmış, gizemli konulara karşı ilgi duyabilirsiniz. Araştırmacı tarafınız öne çıkabilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder