1 Aralık 2014

1 – 7 Aralık Haftası



Fikirlerimizi rahatça ortaya koyacağımız, zihinsel olarak oldukça aktif olacağımız bir hafta. Bununla birlikte, düşünsel olarak ve odaklanma zorlukları yaşayabiliriz.
Pazartesi gününe Koç burcundaki ayın güçlü, cesur, atak enerjisiyle başlıyoruz. Pazartesi akşamı yeni, sıra dışı ve farklı düşünceler ortaya koyabiliriz.

Bir süredir Uranüs ve Plüton arasında oluşan uyumsuzluk bu hafta da devam ediyor. İçinde bulunduğumuz mevcut durum, düzenden kurtulma ve özgürleşme ihtiyacımızı artırarak gerilim yaratmaya devam ediyor. Bunu bir süredir hem bireysel hem de toplumsal boyutta zaten deneyimliyoruz.

Salı gün boyunca aceleci ve sabırsız davranma eğiliminde olabiliriz. Huzur ve güven arayışımız artabilir. Sosyal ve anlayışlı olabiliriz. Akşamüzeri saatlerinde neşeli ve iyimser bir ruh hali içerisinde olacağız.

Çarşamba yeni işlere başlamak için öğleden sonra saatlerini tercih etmek daha rahat ve  olumlu sonuçlar elde edebilmemiz için bize kolaylık sağlayacaktır.  Yine bugün güvenlik ihtiyacımız artmış hissedebiliriz. Kişisel keyif ve zevklerimize düşkün olabiliriz. İmkanlarınız ölçüsünde doğada vakit geçirmek çok iyi gelecektir. Ancak boğaz bölgemiz hassas olacağından soğuk havalarda kollamayı, sıcacık atkılarınızı takmayı unutmayın.

Perşembe günü sosyal ilişkilerimiz ve sevdiğimiz konularda yeme içme de dahil biraz abartıya kaçabiliriz. Günün genelinde fırsatlara açığız. Riskli olacağını düşündüğümüz konuları bile üzerinde iyice düşünmek şartıyla, fırsata çevirebiliriz. Özellikle gece saatlerinde maddi güvenlik ihtiyacımıza fazlaca yoğunlaşarak zorlanmalar yaşayabiliriz.

Cuma sabahın erken saatlerinde duygusal olarak gergin ve zorlanıyor hissine kapılabiliriz. Yeni iş ve projelere başlamak için öğleden sonra saatleri daha uygun görünüyor. Akşamüzeri saatlerinden itibaren fazlla hissi ve alıngan davranmaya yatkın olabiliriz. Bu zaman dilimini manevi çalışmalar yaparak değerlendirmekte yerinde olacaktır. Bugünden itibaren Ocak ayı ortalarına kadar arkadaş grupları, dernekler, cemiyetler içerisinde olmaktan keyif alacağız. Özellikle toplum yararına olacak işler için oldukça güzel, iyi değerlendirilmesi gereken zamanlar içerisindeyiz. Ancak gergin durumlarda sivri dilli davranmamakta fayda var.

Cumartesi günü 14.26 da İkizler burcunda bir dolunay olacak. Özellikle eğitim, yurtdışı, hukuksal konular ve yayıncılık ile ilgili başladığımız girişimlerin sonuçlarını göreceğiz. Aynı zamanda iletişim ihtiyacımız biraz artabilir. Bazı konuları net ifade edeyim derken kopma noktasına getirmemekte fayda var. Dengeyi iyi kurmak gerekiyor.

Pazar günü iletişim ihtiyacımız yüksek. Ancak fikirlerimiz özgürce ortaya koymakta zorlanabiliriz. Akşam saatleri evle ilgilenmek, aile ilişkilerine ağırlık vermek ve yine manevi çalışmalar için uygun görünüyor

 

Astrolojiyi bilmek hayatımızı kolaylaştırır. Astroloji sayesinde daha az yara alıp daha çok mutlu olabiliriz. Faydalanmak, kulak vermek bizim elimizde.


İyi Haftalar...