8 Aralık 2014

8-14 Aralık Haftası İşaretleri


Özellikle haftanın ilk günlerinde zihinsel olarak yine oldukça aktif olacağız. Yeni fikirler üretme konusunda zihnimiz bize bol ve bereketli davranacaktır. Bu parlak zihinden yararlanalım derim. 

Bugün ve salı günü kendimizi biraz huzursuz ve depresif hissedebiliriz. Gün boyunca gergin etkiler mevcut. Akşam saatlerinde duygusal patlamalar açık enerjiler var. Fırsat yaratabildiğiniz takdirde su kenarında vakit geçirmek ya da suyla temas etmek iyi gelir. Sindirim organlarımız bu iki gün boyunca her zamankinden  hassas olacağından sebep hafif beslenmenizi tavsiye ederim. 
Pazartesi günü Jüpiter yavaş yavaş geri hareketine başlıyor. jüpiter retrosu ve burçlara göre etkilerini sizlerle ayrıca paylaşacağım. 

Hem pazartesi hem salı günü özellikle evimiz ve ailemizle ilgili konulara da vakit ayırmamız gerekebilir.

Çarşamba günü kendimize güvenimiz oldukça yüksek. Kendimiz farkettirmek isteyebiliriz. Çarşamba gününden başlayarak cuma akşam saatlerine kadar risk almaya hevesli davranabiliriz. Gün boyunca, ancak özellikle öğlen saatlerinde biraz daha fazla kazalara, duygusal gerilimlere açık olacağız. Temkinli davranmakta fayda var. 

Akşam saatlerinde Venüs Oğlak burcundaki seyrine başlayarak gündemimize yeni konular getiriyor. 3 Ocak 2015 e kadar orada hareket edecek. Bu da ilişkilerimizi yeniden gözden geçirerek , bir hale yola koymak için oldukça güzel bir zaman aralığı. Ayrıca para, estetik, güzel sanatlar, ortaklıklar gibi konularda düzenlemeler yapmak için de bize fırsatlar sunacaktır. 

Perşembe günü daha iyimser, keyifli, umutlu bir enerji var. Kendimiz şanslı hissedeceğimiz, fırsatlara açık bir gündeyiz. Planlarımız ve hedeflerimizle ilgili güzel gelişmeler kaydedebiliriz. Yaratıcılık gerektiren bir konuyla meşgul oluyorsanız cuma akşam saatlerine kadar daha rahat enerjiler tarafından destekleneceksiniz. Fırsatı değerlendirin. 

Cuma günü yine neşeli, iyimser ve rahat hissediyoruz. Ancak öğle saatlerinde dış dünyaya karşı biraz mesafeli durabiliriz. Bu da bize içsel gerginlik yaşatabilir. Kendimizi yakaladığımız fırsatlar odaklayarak gerginliğimizin üstesinden bir nebze de olsa gelebiliriz. Yani bardağın dolu tarafını görmeye çalışmalıyız.

Cumartesi günü detaycı, titiz biraz da kılı kırk yarar bir ruh haliyle başlıyoruz güne. Fazla eleştirel davranma eğiliminde olabiliriz. Hal böyle olunca da biraz stresli ve gergin olabiliriz. Öğleden sonra saatlerine kadar hayatımızdaki olayların gidiş yönüyle ilgili olarak belirsizlik hakim. Akşam saatlerine yaklaştıkça bu etkiler azalacak. İstediğimiz şeyi elde etmeye odaklı davranabiliriz.

Pazar günü Başak burcundaki ayın etkileri devam ediyor. Yine detaylara ve mantığa önem veriyoruz. Öğle ve sonrası saatlerde daha inatçı, çekişmelere ve zıtlaşmalara açık enerjiler akşam saatlerine yaklaştıkça yerini daha ılımlı, neşeli ve iyimser duygulara bırakıyor
.

Astrolojiyi bilmek hayatımızı kolaylaştırır. Astroloji sayesinde daha az yara alıp daha çok mutlu olabiliriz. Faydalanmak, kulak vermek elimizde.

İyi Haftalar.